1. Vienas iš daugiausiai susidomėjimo šią savaitę sulaukusių skelbimų pateiktas anglų kalba. Tarptautinė sveikatos priežiūros sprendimų platinimo kompanija „Biovita“ ieško verslo plėtros vadovo (-ės) darbui Vilniuje ir siūlo net 3500–6500 Eur bruto atlyginimą.

Analitinio ir strateginio požiūrio reikalaujantis darbas apjungia finansinį augimą, išsamų rinkos pažinimą, bendradarbiavimą su tiekėjais, partneriais ir vidinių procesų užtikrinimą. Kartu su bent trijų metų panašaus vadovaujamojo darbo patirtimi kandidatas turi turėti puikius komandos valdymo, duomenų analizės, derybų įgūdžius.

Įmonė kandidatams siūlo inovatyvią darbo aplinką, lanksčias darbo valandas, bonusus prie atlyginimo ir papildomų naudų paketą, kurio išsamiau neapibūdina. Skelbimas gan konkretus ir oficialus.

2. Personalo valdymo komanda savo klientui – inžinerinės statybos kompanijai – ieško generalinio direktoriaus darbui Vilniuje. Šiai pozicijai siūlomas darbo atlygis – 6600–8300 Eur bruto.

Šioje pozicijoje dirbantis žmogus yra pagrindinis kompanijos vadovas, užtikrinantis efektyvų įmonės darbą, nustatantis augimo tikslus ir procesų tobulinimą. Atsakomybės apima pilną finansų, personalo valdymą, vadovų komandos darbo organizavimą, įmonės interesų atstovavimą.

„Lyderystės ir patirties iš kandidato reikalaujanti įmonė mainais siūlo profesionalią komandą, sprendimų laisvę ir pasitikėjimu grįstą kultūrą. Plačiau nefinansinės naudos įmonėje nėra aptartos, skelbimas pateiktas vizualiai išpildytu formatu“, – teigia CV-Online skaitmeninės rinkodaros specialistė Vaida Murauskaitė.

3. Lietuvos verslo inovacijų, verslumo ir eksporto skatinimo partneris – Inovacijų agentūra – ieško komunikacijos projektų vadovo (-ės) darbui su terminuota sutartimi. Siūlomas darbo atlygis – 2000–2400 Eur bruto.

Darbuotojas bus atsakingas už komunikacijos biudžetų sudarymą ir valdymą, turinio projektų kūrimą ir įgyvendinimą, komunikacijos krizių ir skaitmeninių kanalų valdymą bei darbą su kūrybinėmis agentūromis.

„Įmonė, kaip pati teigia, suteikia galimybę įsitikinti, jog darbas viešajame sektoriuje, jeigu tik pats to nori, gali būti įdomus, suteikiantis laisvę kurti, prisiimti atsakomybę ir lyderystę. Darbo skelbimas pateiktas gana draugišku ir lengvu tonu, aprašoma įmonės veikla ir galimybės darbuotojui“, – apžvelgia Murauskaitė.

4. Lietuvos bankas ieško patyrusio ir analitiško žmogaus užimti skyriaus vadovo pozicijai. Nuo turimų kompetencijų ir darbinės patirties priklausantis darbo atlygis – 3360– 5040 Eur bruto.

Pozicijos atsakomybės – vadovauti vidutinio dydžio skyriaus darbui, organizuoti Pinigų ir finansų statistikos sudarymo ir platinimo darbus, reikiamų duomenų ir informacijos šaltinių paiešką, atstovauti Lietuvos banką įvairiose tiek šalies organizacijose, tiek Europos centriniame banke ir kitose tarptautinėse organizacijose, forumuose.

Įmonė siūlo darbuotojui aukšto lygio mokymus, seminarus ir konferencijas Lietuvoje ir užsienyje, lankstų darbo grafiką. Skelbime pateikiami išsamūs reikalavimai kandidatams.

5. Greitai auganti „Spark“ komanda Lietuvoje kviečia prisijungti 3–5 metų patirtį panašioje pozicijoje turintį buhalterį (-ę) darbui Vilniuje. Darbo užmokestis – 3000–3800 Eur bruto.

Pagrindinės atsakomybės: teikti pagalbą grupės finansų kontrolieriui perkeliant duomenis į naują apskaitos sistemą, sukurti procesus susijusius su ilgalaikio turto ir kitų buhalterinių įrašų įvedimu į naują apskaitos sistemą, formuoti įmonės apskaitos politiką, optimizuoti apskaitos procesus.

„Įmonė darbuotojui siūlo atsakingas pareigas ir įdomų darbą greitai augančioje įmonių grupėje, nuotolinio darbo ir lankstaus grafiko galimybes, profesinius seminarus bei kvalifikacijos kėlimo kursus. Skelbimas konkretus, optimalios apimties, pateikiama visa esminė informacija“, – teigia V. Murauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją