„Džiaugiuosi šiuo įvertinimu, kuris tik dar kartą parodo, kad „Lidl“ organizacijai itin svarbus požiūris į personalo valdymo svarbą. „Lidl“ nuo pat pirmos veiklos dienos šalyje deda visas pastangas, kad galėtų būti patraukliu ir rūpestingu darbdaviu, o tai įrodo ne tik mokami vieni didžiausių atlyginimų mažmeninės prekybos sektoriuje, papildomos naudos darbuotojams, bet ir ši svarbi personalo departamento atstovo pozicija valdyboje“, – teigė S. Savickienė.

S. Savickienė prie „Lidl Lietuva“ organizacijos prisijungė prieš daugiau nei trejus metus, rašoma pranešime spaudai. Prieš tai S. Savickienė daugiau nei devynerius metus dirbo vokiško kapitalo draudimo įmonėje „ERGO Lietuva“, kur vadovavo personalo komandai. Dar anksčiau S. Savickienė patirtį kaupė „Lietuvos draudimo“ personalo mokymų komandoje.

Šiuo metu „Lidl Lietuva“ valdybą sudaro įmonės generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas Radostin Roussev-Peine, Administracijos tarnybos vadovė Eglė Radžiūnė, Centrinės tarnybos vadovas Marius Kybartas, Pirkimų tarnybos vadovas Wojciech Grohn, regioninės bendrovės vadovas Steponas Matas Einikis bei personalo padalinio vadovė S. Savickienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)