1. Finansų ir apskaitos paslaugų teikėjas NORDGAIN Kauno komanda, (bendrovės „Lewben“ grupės dalis) kviečia prisijungti jaunesnįjį apskaitos konsultantą (-ę).

Siūlomas atlyginimas – 1400-1900 Eurų, neatskaičius mokesčių.

Darbo pobūdis:
- Pagalba rengiant finansines ataskaitas ir užtikrinant sklandų kliento apskaitos ciklą
- Duomenų rinkimas ir pagrindinių apskaitos duomenų analizė
- Terminų laikymasis, operatyvus reagavimas į vadovų ir kolegų prašymus ir gebėjimas dirbti greitai besikeičiančioje aplinkoje.

„Reikalavimų ne itin daug, reikalingos puikios anglų kalbos žinios (raštu ir žodžiu), aukštasis išsilavinimas, darbo su „MS Excel“ ir apskaitos programomis patirtis – privalumas, – darbo skelbimą apžvelgia CV-Online marketingo vadove Rita Karavaitienė. – Įmonė labiau orientuojasi į profesinio tobulėjimo siekiantį, proaktyvų požiūrį į darbą turintį, ambicingą kandidatą. Šiuo atveju daug svarbiau asmeninės savybės ir teisingas požiūris į darbą, nei techniniai įgūdžiai.“

Nors pasiūlymas kandidatui suformuluotas gan abstrakčiai, tačiau, tikėtina, kad įmonė suteikia realias profesinio augimo ir asmeninio tobulėjimo galimybes, personalizuotą motyvacinę sistemą bei dalyvavimą įvairiose įmonės organizuojamose veiklose.
Skelbime pateikiamos žaismingos įmonės renginių bei komandos nuotraukos.

2. „Klaipėdos nafta“ darbui Viniuje ieško verslo plėtros vadovo (-ės).

Atlyginimas – 4000–4400 Eur bruto + metiniai priedai, sveikatos draudimas, lankstus darbo grafikas.

Darbo pasiūlymas paruoštas anglų kalba. Išskirtinis dalykas – įmonė skelbimo pradžioje pateikia šį pasiūlymą apibūdinančius raktažodžius: ryšių su klientais valdymas, energetikos ir laivybos rinka, pardavimai ir rinkodara, tarptautiniai projektai, projektų valdymas, pristatymai, konkursai. Tokiu būdu itin glaustai atskleidžiama pareigų esmė.

Iš būsimo darbuotojo tikimasi 5+ metų patirties tarptautinių pardavimų, rinkodaros ar verslo vystymo srityse, verslo įėjimo į naujas rinkas patirties, energetikos rinkos išmanymas būtų privalumas.

Ne ką mažiau svarbios kandidato asmeninės savybės. Vadovas turėtų būti pasitikintis savimi, bendraujantis, kūrybingas, bet taip pat daug dėmesio skiriantis detalėms ir praktiškumui. Pravers ir puikūs pasakojimo, vaizdinio pristatymo, rašymo bei bendradarbiavimo įgūdžiai.
Beje, kandidatas turi turėti galimybių keliauti ir trumpam persikelti į užsienį.

3. Kauno technologijos universitetas siūlo darbą studentų priėmimo koordinatoriui (-ei), kuris bus atsakingas už Lietuvos Respublikos piliečių priėmimo į pirmos ir antros pakopų studijas organizavimą bei koordinavimą.

Darbas Kaune su galimybe dirbti hibridiniu būdu.
Atlyginimas – 1500 Eur bruto bei papildomos naudos (profesinis tobulėjimas užsienyje ir Lietuvoje, Universiteto studijų modulių klausymas, nemokama sporto klubo narystė, papildomos atostogų dienos).

KTU prisistato išsamiai ir su video medžiaga. Akcentuoja darbų įvairovę ir profesionalumą: Universitete dirba įvairių sričių profesionalai, kurie ne tik dėsto studentams ar atlieka mokslinius tyrimus, bet ir vysto karjerą bei padeda siekti organizacinių tikslų administravimo, rinkodaros, pardavimų, projektų vystymo, IT, infrastruktūros aptarnavimo ir kitose srityse.

Darbo pobūdis aprašytas tiksliai ir detaliai. Šiame darbe pravers švietimo sistemos išmanymas bei darbo patirtis švietimo organizacijoje.

4. „Regitra“ darbui Klaipėdoje ieško klientų aptarnavimo skyriaus specialisto (-ės) – konsultanto (-ės).

Siūlomas darbo užmokestis – 950-1120 Eur neatskaičius mokesčių + platus įmonės suteikiamų naudų paketas.
2 darbo vietos.

Prie komandos kviečia prisijungti Klientų aptarnavimo skyriaus vadovas Viktoras Mūžas.
Darbo pobūdis:
klientų konsultavimas ir informacijos teikimas TIK telefonu, el. paštu ir / arba socialiniuose tinkluose
registracija į vairavimo egzaminus telefonu
darbas su įmonėje naudojamomis sistemomis

Reikalingas:
ne žemesnis kaip aukštasis neuniversitetinis arba jam prilygintas išsilavinimas
patirtis informacijos teikimo telekomunikacinėmis priemonėmis ir / arba klientų aptarnavimo srityje - privalumas
anglų kalbos žinios – provalumas.

5. „Jei kurti Vilniui Tave įkvepia, esi tai, ko mums trūksta! Vilniaus vystymo kompanija jau 30 metų valdo sostinei svarbius infrastruktūros statybos projektus ir taip augina Vilnių. Žalieji parkai, traukiantys skverai, modernios mokyklos ir jaukūs darželiai ar net didžiuliai pasaulinius standartus atitinkantys sporto ar kultūros kompleksai yra mūsų duona kasdieninė ir mes ieškome profesionalų, mylinčių Vilnių bei norinčių kartu jį puoselėti. Čia kiekvienas yra vertinamas už savo indėlį auginant ir gražinant Vilnių. Nuo idėjos iki atidarymo.“

Tokia įžanga prasideda Vilniaus vystymo kompanijos darbo pasiūlymas.
Vilniaus vystymo kompanija siūlo darbą patyrusiam prekės ženklo vadovui (-ei), kuriam bus patikėtos šios užduotys: stiprinti įmonės, įgyvendinamų projektų ir darbo vietos įvaizdį visuomenėje.
Darbo užmokestis – 3174 – 3967 Eur bruto. Prie darbo užmokesčio gali būti mokama kintamoji atlygio dalis.

Kaip pastebi CV-Online marketingo vadovė R. Karavaitienė, darbas įdomus, o užduotys – įvairios:

Vilniečių patirties, susijusios su įgyvendinamais projektais, tyrimai;
Įmonės ir darbdavio įvaizdžio stiprinimo strategijos parengimas ir įgyvendinimas;
Įmonės išorinės ir vidinės svetainės bei socialinių tinklų turinio valdymas;
Socialinės atsakomybės ir tvarumo kampanijų įgyvendinimas;
Bendradarbiavimas su išorės partneriais įmonės įvaizdžio formavimo klausimais.
Reikalavimai kandidatui tiksliniai, vienas svarbiausių – turėti ne mažesnę nei 3 metų darbo patirtį vykdant įvairias įvaizdžio kampanijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją