Nuotolinių darbuotojų samdymo startuolis „Deel“ siūlo darbą žmogui, kuris pasiryžęs pusmetį gyventi furgone, tyrinėdamas Australiją bei Naująją Zelandiją ir pasakoti istorijas. Įmonė žada konkurencingą atlygį bei viską, ko reikia kelionei – nuo maisto iki reikalingos įrangos.

„Jei esate pasirengęs gyventi furgone, dirbti iš bet kurios nuostabiu kraštovaizdžiu garsėjančios Naujosios Zelandijos ir Australijos vietos, šis darbas – jums,“ – rašoma įmonės atsiųstame pranešime.

Darbo apibūdinimas

* Reguliariai kurti turinį, susijusį su kelione.
* Organizuoti susitikimus su kitais nuotoliniais darbuotojais ir pokalbius su sekėjais, ieškoti atsiliepimų.

Reikalavimai

* Daugiau nei 3 metų socialinių tinklų vadybininko, „influencerio“ ar prekės ženklo ambasadoriaus patirtis.
* Puikūs anglų kalbos žodžiu ir raštu įgūdžiai.
* Gebėjimas nustatyti ir valdyti prioritetus.
* Noras mokytis naujų dalykų ir dalytis ta informacija su kitais.
* Teisiniai dokumentai, kurių reikia kelionei per Naująją Zelandiją ir Australiją.

Privalumai kandidatuojant

* Ypatingas ryšys su regionais – galbūt jau esate ten buvę anksčiau, pažįstate kai kurias vietas, o gal ten gyvena jūsų giminaičiai. Tinka net „Žiedų valdovo“ supergerbėjai.
* Patirtis kuriant turinį tarpkultūrinei auditorijai.
* Stiprūs santykių kūrimo įgūdžiai.

Įmonės siūlo:

* 5 000 Naujosios Zelandijos dolerių (daugiau nei 3 500 eurų) per mėnes.
* Įrengtas miegamasis furgonas su visais būtiniausiais daiktais kelionei.
* Apmokami skrydžiai į Naująją Zelandiją ir iš Australijos.
* Savaitpinigiai tokioms išlaidoms kaip maistas, degalai ir automobilių stovėjimo aikštelė.
* Lankstus darbo laikas.
* Pasirūpins reikiamomis vizomis ir darbo patvirtinimo reikalais.
* „Nepamirštami įspūdžiai, aplankant daugybę įspūdingų miestų, tokių kaip Velingtonas, ir pirmiesiems išvystant auštančios dienos pradžią, įspraudžiant kojų pirštus į balčiausią pasaulio smėlį Džarviso įlankoje, pamatant kėją, vienintelę pasaulyje alpinę papūgą, ir kitus daugiau nei pusės milijono keisčiausių planetos laukinės gamtos rūšių atstovus“, rašoma skelbime.

Liina Laas, įmonės plėtros vadovė Baltijos, Vidurio ir Rytų Europos regione teigia, kad komandą sudaro savarankiški žmonės, gyvenantys daugiau nei 150 šalių, tad nuolat tenka spręsti su nuotoliniu darbu iškylančius klausimus ir siūlyti komandoms visus įrankius, reikalingus samdyti, valdyti ir dirbti.

Šis pranešimas yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Ieško darbuotojų“ dalis. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA. Jei ieškote viso būrio darbuotojų, turite įdomių darbo pasiūlymų ar prie komandos norite pakviesti itin retų specialybių atstovus, susisiekite: roma.macijauskaite@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją