1. Bendrovė „Synergium“ darbui Viniuje arba Kaune su nuotolinio darbo galimybe ieško jaunesniojo projektų koordinatoriaus (-ės).

Siūlomas atlyginimas – 1750 – 2200 Eur, bruto + ketvirčio priedas siekiantis iki 15% darbuotojo 3 jų mėnesių atlyginimo, priklausantis nuo įmonės rezultatų.

Taip pat įmonė siūlo:
* Ne penkias, o keturias darbo dienas kiekvienam darbuotojui, kai skyrius efektyviai susitvarko su darbais.
* Naudų paketus, kuriuos pasirinks pats darbuotojas: sveikatos draudimas, maisto kuponai arba sporto klubo narystė.
* Įmonės apmokamas dienas susirgus be nedarbingumo pažymėjimo.
* Dovanų kuponus kiekvieno profesinio gimtadienio proga.
* Visą patogiam darbui namuose reikalingą darbo įrangą: nuo kompiuterio, monitorių, kėdžių iki pelių.
* Įvairią veiklą ir pramogas su kolegomis.
* Aiškią karjeros sistemą, padedančią suprasti, ko galima įmonėje siekti.

„Darbo skelbimas sklandus, darbo pobūdis aprašytas trumpai, bet aiškiai, o reikalavimuose daugiau dėmesio skiriama kandidato asmeninėms savybėms. Vieni iš pagrindinių reikalavimų – puikios anglų kalbos žinios, draugavimas su technologijomis ir noras mokytis. Įmonė didžiuojasi būdama „Deloitte“ technologiškai pažangiausių ir sparčiausiai augusių įmonių 25-uke bei Kalbos paslaugų ir technologijų kompanijų Šiaurės Europoje 30-uke“, - darbo skelbimą apibūdina CV-Online marketingo vadovė.

2. Įmonė „JTI Baltic” darbui Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe ieško bent 2 metų panašios darbo patirties turinčio skaitmeninės rinkodaros vadovo (-ės) Baltijos šalims, kuris bus atsakingas už sumažintos rizikos produktų prekių ženklų skaitmeninės strategijos planavimą, kūrimą ir įgyvendinimą.
Darbo užmokestis – 3500 – 5300 Eur, neatskaičius mokesčių.

Darbo pasiūlymas parašytas anglų kalba, iš kandidato taip pat tikimasi puikių anglų kalbos žinių.
Skelbimo dizainas ryškus, intensyvių spalvų. Įmonė išsamiai prisistato, naudoja ne tik tekstinę, bet ir video medžiagą.

Skelbime darbuotojo atsakomybės išskaidytos pagal funkcijas ir užduotis:
- Skaitmeninė strategija
- Analizė ir optimizavimas
- Turinys, socialiniai tinklai ir naujienlaiškiai
- E-komercijos valdymas
- Biudžetas

Įmonė pateikia patrauklų pasiūlymą, naudų sąraše yra neribotos tobulėjimo ir augimo galimybės, modernus biuras, lankstus darbo laikas ir vieta, įmonės rūpestis darbuotojo gerove, sako R. Karavaitienė.

3. Vienos didžiausių statybos įmonių Lietuvoje AB "Panevėžio statybos trestas" grupės tarptautinė įmonė „Kingsbud“ plečia veiklą ir į savo komandą kviečia prisijungti veržlų (-ią) produkto vadovą (-ę), kuris bus atsakingas už „Filcoten“ paviršinio vandens surinkimo sistemos produktų pardavimą.

Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe + laisvas darbo grafikas.
Siūlomas atlygis – 2300 Eur bruto + nuo darbo rezultatų priklausantys priedai.
Įmonės prisistatyme naudojama video medžiaga.

„Itin glaustai parašytas darbo pasiūlymas – tiek darbo pobūdį, reikalavimus ir ką siūlo įmonė, sudaro vos keli punktai. Kandidatas turėtų gerai mokėti anglų ir arba vokiečių kalbą. Kiti reikalavimai gana lankstūs, nes panašaus produktų asortimento išmanymas būtų privalumas, o išsilavinimas gali būti aukštasis arba aukštesnysis, vadybinis arba techninis-inžinerinis”, – apibendrina darbo skelbimų portalo marketingo vadovė.

4. Personalo atrankų įmonės klientė kakava.lt, bilietų platintojas skirtas kiekvienam, norinčiam įsigyti bilietus į renginius paprastai, patogiai ir greitai, siūlo darbą bent 2 metų darbo patirties apskaitoje turinčiam buhalteriui (-ei) –apskaitininkui (-ei).
Darbo vieta – Vilniuje.

Darbo užmokestis – 1200-1900 Eur, neatskaičius mokesčių.

Įmonė siūlo ne tik atsakingą ir dinamišką darbą ypatingai „įdomiame projekte; motyvuojančią, įkvepiančią ir draugišką aplinką greitai augančioje organizacijoje; lankstų darbo grafiką ir galimybę dalį laiko dirbti nuotoliu“, bet ir galimybę dalyvauti įmonės platinamuose renginiuose.

Skelbimas, pasak Karavaitienės, nesudėtingas, konkretus ir lankoniškas. Trumpai išvardinamos darbo funkcijos, pagrindiniai reikalavimai.

5. „DPD Lietuva“ prie komandos kviečia prisijungti kokybės koordinatorių (-ę) ir pritaikyti savo patirtį bei žinias:
* Užtikrinti įmonės technologijų, standartų ir suinteresuotų šalių reikalavimų laikymąsi.
* Kontroliuoti patvirtintą paslaugų kokybės lygį, aplinkosaugos rodiklių vykdymą ir sistemingai teikti informaciją tiesioginiam vadovui ar atsakingiems asmenims apie šių rodiklių neatitikimą.
* Analizuoti procesus, neatitikimus ir jų priežastis, teikti pasiūlymus tobulinimui.
* Išanalizuoti pretenzijas ir jų atsiradimo priežastis, pasiūlyti priemones joms pašalinti.
* Atlikti vidaus auditą pagal patvirtintus planus.

Darbo vietovė – Vilnius + hibridinis darbo modelis ir lankstus darbo grafikas.
Atlygis – 2500 – 2750 Eur, bruto + metinė premija + sveikatos draudimas, draudimas nuo nelaimingų atsitikimų, skiepų profilaktika, papildomos atostogos gimtadienio, savanorystės ir kitų svarbių asmeninių datų proga.

Kandidatui keliami vos 3 reikalavimai:
• Geri analitiniai įgūdžiai (BI).
• Kokybės kontrolės patirtis 1-2 metai.
• Geros ISO standartų žinios.

***

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Populiariausi darbo skelbimai“ dalis. Ciklas skirtas atidžiau pažvelgti į darbo rinką Lietuvoje ir įvertinti, kokių darbuotojų ieškoma. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)