Pasak įmonės personalo vadovės Agnės Savickienės, vėstant orams ir gyventojams daugiau laiko leidžiant namuose, prekių pristatymo į namus paklausa auga. Didžiausias pikas el. prekyboje pasiekiamas prieš didžiąsias žiemos šventes.

„Prasidėjus intensyvesniam sezonui, didiname savo pajėgumus, kad išlaikytume paslaugos kokybę, užtikrintume galimybę prekes užsakyti tai pačiai dienai ir patenkintume kylančią paklausą. Todėl jau dabar pradėjome ieškoti naujų darbuotojų. Didžiausią poreikį įdarbinti prekių surinkėjus turime Vilniuje, nemažą – ir Kaune. Iš viso ruošiame darbo vietas beveik 200 surinkėjų“, – pranešime žiniasklaidai skaičiais dalijasi A. Savickienė.

Neapibrėžtumas ekonomikoje skatina verslus ieškoti būdų taupyti ir mažinti išlaidas, tik skirtingi verslai pasirenka skirtingas taupymo priemones. Pasak personalo vadovės, įmonė taip pat ieško būdų padidinti prekių surinkimo ir pristatymo efektyvumą bei sumažinti kaštus, tačiau darbo vietų tai nepalies – jų skaičius ir toliau turėtų didėti.

Daugiau dėmesio finansiniam stabilumui

Siekdama pritraukti daugiau prekių surinkėjų ir pasiūlyti jiems didesnį finansinį stabilumą, „Barbora“ taip pat padidino bazinį atlyginimą, kuris nekinta nepriklausomai nuo darbo rezultatų.

„Prekių surinkėjų atlyginimą sudaro dvi dalys – nekintamas bazinis atlyginimas ir kintamoji dalis, priklausanti nuo darbo rezultatų. Turime pavyzdžių, kai darbuotojai per kintamą dalį savo atlyginimus pasididina pusantro karto. Kad aukštesnes ir stabilesnes pajamas gautų ir naujokai ar mažiau įgudę prekių surinkėjai, nusprendėme galutiniame atlygyje didesnį svorį suteikti baziniam atlyginimui ir jį padidinti. Bazinis atlyginimas „į rankas“ didės apie 90 Eur“, – pokyčius paaiškina A. Savickienė.

Bazinis atlyginimas „į rankas“ sieks iki 700 Eur, o galutinis atlyginimas jau priklausys nuo kiekvieno darbuotojo individualių darbo rezultatų.

Šis pranešimas yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Ieško darbuotojų“ dalis. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA. Jei ieškote viso būrio darbuotojų, turite įdomių darbo pasiūlymų ar prie komandos norite pakviesti itin retų specialybių atstovus, susisiekite: roma.macijauskaite@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją