Kaip pranešime redakcijai informuoja „Grifs AG“ atstovai, bendrovė prie savo komandos Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje kviečia prisijungti apsaugos darbuotojus, operatyvaus valdymo centro stebėtojus, greitojo reagavimo grupių apsaugos darbuotojus ir inžinierius-technikus. Darbuotojų laukia papildomos naudos, lankstus darbo grafikas, galimybė pasirinkti patogią darbo lokaciją, taip pat nuo darbo rezultatų priklausantys piniginiai priedai.

Šiuo metu įmonėje 67 šalies miestuose dirba daugiau kaip 1500 darbuotojų.

1. Darbas apsaugos darbuotojams Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Šios pozicijos darbuotojai rūpinasi prižiūrimo objekto saugumu ir viešąja tvarka, padeda konstruktyviai valdyti sudėtingas situacijas, stebėti ir analizuoti vaizdo kamerų duomenis.

Reikalavimai. Iš apsaugos darbuotojų tikimasi sąžiningumo, geranoriškumo, atsakomybės jausmo ir ne žemesnio kaip pagrindinio išsilavinimo.

Siūlomos naudos. Įmonė užtikrins darbo lokaciją, kuri būtų kuo patogesnė darbuotojui, visi apsaugos darbuotojai yra papildomai draudžiami nuo nelaimingų atsitikimų darbe, o už gerus darbo rezultatus darbuotojams mokami džiuginantys darbo priedai.

Darbo atlygis. 800–1300 Eur / mėn. neatskaičius mokesčių.

2. Darbas greitojo reagavimo grupių apsaugos darbuotojams Vilniuje. Šios pozicijos darbuotojai užtikrina operatyvų reagavimą tarnybiniu automobiliu į pavojaus signalus saugomuose objektuose, nuodugnią saugomų objektų ir teritorijų apžiūrą, patruliuoja nustatytu grafiku nustatytose teritorijose, vykdo viešosios tvarkos užtikrinimą.

Reikalavimai. Apsaugos darbuotojo pažymėjimas, B kategorijos vairuotojo pažymėjimas ir ne mažesnis nei 3 metų vairavimo stažas, pakankamas fizinis pasirengimas bei tokios asmeninės savybės kaip atsakingumas, punktualumas.

Siūlomos naudos. Įmonė užtikrins lankstų darbo grafiką, darbui suteikiami nauji tarnybiniai automobiliai, visi apsaugos darbuotojai yra papildomai draudžiami nuo nelaimingų atsitikimų darbe, o už gerus darbo rezultatus darbuotojams mokami džiuginantys darbo priedai.

Darbo atlygis. 900–1300 Eur / mėn. neatskaičius mokesčių.

3. Darbas operatyvaus valdymo centro stebėtojui Vilniuje. Šios pozicijos darbuotojai bendradarbiauja su įmonės užsakovais vykdant konkrečių įvykių vaizdo peržiūrą, įrašų analizę ir archyvavimą, atliekant su įvykiais susijusių pažeidimų registraciją, ataskaitų ir kitų dokumentų rengimą.

Reikalavimai. Ne žemesnis kaip vidurinis išsilavinimas, atsakingumas, komunikabilumas ir punktualumas, darbo kompiuteriu įgūdžiai.

Siūlomos naudos. Įmonė užtikrins lankstų darbo grafiką, darbuotojas papildomai apdraudžiamas nuo nelaimingų atsitikimų darbo metu.

Darbo atlygis. 950–1200 Eur / mėn. neatskaičius mokesčių.

4. Darbas inžinieriams–technikams Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje. Šios pozicijos darbuotojai atlieka apsaugos ir kitų susijusių sistemų montavimą bei jų aptarnavimą, nustatant ir šalinant sistemų gedimus, taip pat vykdo įvairių tipų apsaugos sistemų periodinę techninę priežiūrą.

Reikalavimai. Elektroninių sistemų ir komponentų išmanymas, gebėjimas dirbti tiek savarankiškai, tiek komandoje, B kategorijos vairuotojo pažymėjimas, privalumas – domėjimasis technologinėmis naujovėmis ir tendencijomis.

Siūlomos naudos. Įmonė siūlo įdomų ir perspektyvų darbą tarptautinėje įmonėje, kompetencijos auginimo galimybes, kokybiškas darbo priemones, papildomą draudimą nuo nelaimingų atsitikimų darbo metu, džiuginančius priedus už gerus darbo rezultatus

Darbo atlygis. 1500–1800 Eur / mėn. neatskaičius mokesčių.

***
Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Ieško darbuotojų“ dalis. Jei turite įdomių darbo pasiūlymų ar prie komandos norite pakviesti itin retų specialybių atstovus, susisiekite: roma.macijauskaite@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją