Pakoregavo darbo vietas

„Kesko Senukai Digital“ biure Vilniuje dirba daugiau nei 80 darbuotojų: čia įsikūrę IT ir produktų valdymo, komercijos, marketingo, operacijų, finansų ir buhalterijos, personalo, teisės skyriai.

„Savo veikloje mes visuomet laikėmės ir laikomės laisvumo ir atvirumo principų: darbuotojai visuomet turėjo galimybę, jei tik tai leido jų darbo pobūdis, dalį laiko dirbti per nuotolį. Karantino laikotarpiu skirtumas buvo tik toks, kad sprendimas dirbti nuotoliniu būdu palietė visus mūsų įmonės darbuotojus, dirbančius Baltijos šalių centriniuose biuruose,“ – teigia „Kesko Senukai Digital“ direktorius Baltijos šalims Vytautas Romeika.


Darbuotojai visada palankiai vertino galimybę dirbti nuotoliu, vis tik, pastebi vadovas, pandemijos metu daugiau laiko praleidę namuose, jau buvo pasiilgę ir biuro, ir betarpiško bendravimo. Tad nuo vasaros darbai vėl organizuoti hibridiniu būdu.
Pastaraisiais metais įmonės darbuotojų skaičius sparčiai ūgtelėjo, tad teko pakoreguoti darbo vietų tvarką – jos padalintos visiems skyriams proporcingai pagal juose dirbančių kolegų skaičių. Tad dažniau biure dirbantys kolegos turi asmenines darbo vietas.
Kai dar biuro aplinkoje nereikėjo dėvėti kaukių

Darbo vietos yra ergonomiškos, darbuotojai gali reguliuoti stalų aukštį, naudotis papildomais ekranais bei naujausia kompiuterine technika. O pabodus dirbti prie stalo, galima užsidėjus ausines patogiai įsikurti poilsio zonoje ir dirbti ten.

Vilioja ir terasa ant stogo

Bendrovė turi kelias ilgametes biuro tradicijas. Viena jų – kartą per mėnesį organizuojami „penktadieniniai pusryčiai“. Jų metu nuotoliniu būdu susisiekiama su kolegomis kitose Baltijos šalyse ir aptariami tiek svarbūs ir aktualūs klausimus, tiek laukiantys projektai, verslo rezultatai ar pokyčiai įmonėje.

Taip pat vyksta tradicinės vasaros šventės, kalėdiniai vakarėliai, įvairūs komandos formavimo renginiai. Darbuotojai yra sukūrę ir savo krepšinio komandą, kuri dalyvauja Vilniaus krepšinio lygoje.
Biure įrengta didelė poilsio zona, kurioje darbuotojai gali trumpam atitrūkti nuo darbinių užduočių. Čia galima pažaisti stalo futbolą, patogiai įsitaisyti supamame krėsle ar jaukiai pabendrauti prie kavos puodelio.

Ant pastato stogo įmonė turi savo terasą. Joje daugiau laiko leidžia šiltuoju metų laiku – būna įrengti gulimieji krėslai, kuriuose galima ne tik patogiai įsitaisius pasimėgauti saulės voniomis, bet ir laikinai pakeisti darbo vietą. Šioje terasoje buvo surengtas ir grilio vakarėlis.

„Mūsų komandoje dirba ambicingi bei talentingi žmonės. Labai vertiname savo stiprią profesionalų komandą, kuri kaip vieningas kumštis dirba ne tik siekdama bendrų įmonės tikslų, tačiau ir kurdama malonią, nuotaikingą biuro atmosferą, puoselėdami tradicijas.

Visuomet skatiname inovatyvias idėjas, jas džiaugsmingai priimame ir, žinoma, realizuojame. Elektroninėje prekyboje erdvės augimui ir savirealizacijai randa visi talentai, kadangi tai itin dinamiška, technologijomis varoma organizacija. Džiaugiamės, kad toks darbuotojų įsitraukimas akivaizdžiai konvertuojasi į įmonės augimą bei sėkmingą plėtrą.

Norint apibūdinti „Kesko Senukai Digital“ komandiškumą, puikiai tinka Henry Ford citata: „Kai komanda juda į priekį kartu – sėkmė pasirūpina pati savimi“, – sako įmonės vadovas V. Romeika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)