Vasarą svečiuojantis Maltoje ilgesnei nei savaitės apartamentų nuomai labai pritrūko siurblio, švarių užuolaidų, virtuvinių rankšluostukų, indų plovimo šluosčių ar kempinėlių. Norėjome aštrių peilių, o radome peilius nenulūžusiomis geležtėmis.

Šeimininkų paklausus apie dulkių siurblį, tik gūžtelta pečiais, kam jis? Juk pakanka šluotos. Deja, šluotos beveik 100 kv.m pajūrio bute nepakanka. Siurblys BŪTINAS, jei nuoma yra prie jūros. Jo neturint, apartamentai tampa dar vienu paplūdimiu. Ypač, kai apsigyvenama ilgiau nei savaitei.

Su smulkiais švaros daiktais nėra bėdos, nueini ir nusiperki. Tik būna, kad kempinėles parduoda po 10 vienetų, šluostes taip pat po kelias.

Trumpalaikės nuomos būste rasti daiktai

Asmeniškai aš trumpalaikės nuomos būstuose norėčiau rasti:

VONIOS KAMBARYJE

  • kokybišką plaukų džiovintuvą;
  • rankų muilą bei prausimosi priemonių bent vienam kartui;
  • tualetinio popieriaus atsargų.


VIRTUVĖJE

  • gerai pjaunančių peilių;
  • virtuvinių rankšluostukų;
  • po 2 įrankių ir indų komplektus kiekvienam asmeniui;
  • dvi keptuves;
  • kelis puodus
  • indų ploviklio bei indų plovimo kempinėlių, šepetėlio ar šluostės;
  • jei yra indaplovė, indaplovės tablečių bent keliems plovimams.


Skalbimo mašina ir skalbimo priemonė, lygintuvas, dulkių siurblys, džiovyklė bei lyginimo lenta yra tikras trumpalaikės nuomos pasididžiavimas.

Su indų plovimo bei skalbimo priemonėmis – taip pat, mažiausias indaplovės tablečių kiekis dažnai yra 30. Skalbimo priemonės taip pat užtenka dideliam skaičiui skalbimų. Perkant naują pakuotę ilgai svarstai ar verta.

Taip pat skardinių atidarymo įrankis ir žirklės. Atsižvelgiant į tai, kad skraidinti galima iki 6 cm ilgio žirkles, dažnas šio įrankio ir nesiveža, o atsikirpti būna ką.

Trumpalaikės nuomos būste rasti daiktai

Taip pat, jei vanduo iš čiaupo nėra geriamas, rasti vieną ar kelis butelius geriamo vandens yra apgalvotas žingsnis kokybiškai apsigyvenimo pradžiai. Žmonės kartais atvyksta naktį ir nėra kur vandens įsigyti.

Žinoma, labai gerai, jei spintelėje galima rasti arbatos ar kavos ryto malonumams, šaukštelį cukraus, pipirų, druskos, aliejaus.

Nereikia pamiršti ne tik to, ko mes tikimės iš šeimininkų, kaip trumpalaikiai būsto nuomininkai, bet ir ko šeimininkai tikisi iš nuomininkų. Laikytis vidaus taisyklių, informuoti apie sulūžusius ar sudužusius daiktus. Nesisavinti apartamentų daiktų, paliktų maisto produktų.

Pasidomėjau, kokių dalykų pasigenda ar kuo džiaugiasi trumpalaikės nuomos naudotojai, vienas jų, jei kavos aparatas yra su kapsulėmis, bent kelių kavos kapsulių rytinei kavai.
Jei apartamentai orientuoti į apsigyvenimą šeimoms su vaikais, maitinimo kėdutė būtų didelis privalumas.
Ir žinoma, būsto švara yra labai svarbus gero įvertinimo ir patenkintų nuomininkų kriterijus.
Apibendrinimui, kai procesas vyksta gerbiant vienas kitą, tikėtina, rezultatas lieka geriausias. Geros kelionės akimirkos ir „ant visų kojų“ tebestovintis būstas.

#SUSITVARKYK ir pažink pasaulį!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją