Įsigijus butą tik su daline apdaila, galvos skausmu tampa jo įrengimas. Po pirmojo pasimatymo su savo naujais namais jau pradedama dėlioti, planuoti, kaip naujasis būstas turėtų atrodyti, kokių baldų, buitinių prietaisų reikėtų, kad butas taptų patogiu svajonių būstu.

Taip savo patirtį, įsigijus naują būstą, prisimena ir vilnietis Tadas, kuris su „Delfi Būstas" skaitytojais pasidalins, kaip jo butas atrodė prieš įrengimą, kaip jam sekėsi jį planuoti ir remontuoti, bei, kaip atrodo jo būstas dabar, po įrengimo.

Kaip pasakoja pats Tadas, vos tik įėjęs į savo naujus namus, jis jau numanė, kokie baldai ir kuriose vietose gali stovėti jo naujame būste.

„Štai čia stovės sofa, čia bus televizorius. Čia bus stalas, kur valgysime namuose pagamintą maistą, o čia didelis šaldytuvas, ten, akių lygyje, bus orkaitė", – dar prieš gerą pusmetį „Delfi Būstas" komandai rodė ir pasakojo Tadas.

Tądien jis tiksliai žinojo, kaip turi atrodyti jo nauji namai. Šiandien Tadas jau gyvena savo naujuose, visiškai įrengtuose namuose. Vilnietis „Delfi Būstas" komandai jau aprodė įrengtą savo svajonių būstą, tačiau prieš įvertinant buto įrengimo rezultatą, reikia susipažinti su Tado vizija, kaip turi atrodyti jo namai ir, kaip sekėsi jų remontas.

Šiame vaizdo reportaže matysite, kaip atrodo Tado butas tik su daline apdaila. Kaip jam sekėsi jį remontuoti, matysite kitame „Delfi Būstas" reportaže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)