13
Kitas

2. Parketas

Kaip pasirinkti tinkamiausią grindų dangą skirtingoms patalpoms, pataria prekybos tinklo „Senukai“ specialistas Paulius Bičkauskas.

1. Laminuotos grindys

Laminuotos grindys jau ilgą laiką nepraranda savo populiarumo – tai yra vienas iš ekonomiškiausių pasirinkimų.

„Be patrauklios kainos, laminatas turi ir kitų privalumų: jį lengva sumontuoti bei prižiūrėti, o nusidėvėjusį nesudėtinga pakeisti. Tokia grindų danga neretai tinka ir šildomoms grindims, yra atsparesnė įbrėžimams ir smūgiams nei natūralūs paviršiai. Klientai laminatą mėgsta ir dėl plačios raštų bei spalvų įvairovės, galimybės imituoti natūralaus medžio lentas“, – laminuotos grindų dangos privalumus vardija specialistas.

Specialistas atkreipia dėmesį, kad šios rūšies grindys vis tik yra labiau tinkamos patalpoms, kuriuose nėra itin drėgna. Todėl nerekomenduoja jų kloti vonioje ar virtuvėje, kur vandens išsiliejimo tikimybė itin didelė. „Išimtis – specialia technologija pagamintos laminuotos medienos plaušo grindys, kurios skysčių neįgeria ir neišbrinksta net iki 24 valandų“, – pastebi P. Bičkauskas.

13
Kitas

2. Parketas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)