„Baigus statybos darbus ir pradėjus eksploatuoti pastatą, pastebėjome, kad nuo dalies fasado pradėjo kristi plytelės. Dėl darbų broko kreipėmės į rangovą. Tuo pačiu, siekdami paspartinti procesą, patys inicijuojame ir vykdysime fasado tvarkymo darbus“, – pakomentavo Ignas Danisas, „Darnu Group” komunikacijos specialistas.

Namas Paupyje

Nors pati bendrovė norėtų remonto darbus atlikti kuo anksčiau, šiuo metu tokios galimybės nėra dėl prastų oro sąlygų. Anot įmonės, dėl techninių niuansų tvarkymo darbai prasidės kaip galima anksčiau – gegužę.

Paupį šiandien galima pavadinti vienu pagrindiniu Vilniaus traukos centru. Per kelis metus šią vietą pamilo ne tik gyventojai, bet ir pradėjo atrasti turistai. Buvusi pramoninė apleista miesto teritorija tapo ramaus gyvenimo oazė, gyvybingo laisvalaikio praleidimo erdve su verslo centrais.

Namas Paupyje

„Darnu Group“ patikino dedanti visas įmanomas pastangas, kad brokas būtų sutvarkytas kuo greičiau.

Taip pat primename, kad Kalėdų laikotarpiu Paupio rajonas pasipuošė netradicinėmis šventinėmis dekoracijomis. Čia skirtingose vietose įsikūrė šeši kailiniuoti sniego žmonės – dalis jų gali pasigirti net 3,5 metro ūgiu.