12
Kitas

Minusai

Pliusai

1. Seną namą galima nusipirkti pigiau. Už remontuotiną nekilnojamąjį turtą greičiausiai sumokėsite mažiau, nei už naują namą. Ir jei jį renovuosite patys, vertinant iš ilgalaikės perspektyvos, galite sutaupyti ne vieną tūkstantį, be to, tai bus puiki investicija.

2. Seni namai turi savo charakterį. Greičiausiai, namas bus su senovinėmis medinėmis konstrukcijomis ir metalo detalėmis, įmantriais lipdiniais, įdomiais šviestuvais ir pan. Renovuodami būstą jūs galite išsaugoti namo unikalumą, sumodernindami jį ir pridėdami kažką savo.

3. Kalbant apie statybines medžiagas, seni namai yra tai, ko jums reikia – tokie namai tvirti, tad tarnaus dar ilgai. Nors galbūt jums teks pakeisti kanalizacijos vamzdžius ir elektros įvadus, pastato struktūra paprastai būna patvari.

12
Kitas

Minusai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)