Avinas

Grafinas gėrimams

Jūs nekantrus ir be galo vertinate funkcionalumą. Įsigiję grafiną gėrimams nebegalėsite gurkšnoti iš kakliuko, kita vertus, šiame funkcionaliame daikte jie galės ramiai sau būti. Patariame ir jums šio to pasimokyti iš šito prabangaus gėrimo indo.

Jautis

Alpakos vilnos užklotas

Jaučio ženklo atstovai mėgsta kokybę. Jūs per mylią užuostumėte pigią medžiagą, taigi palepinkite save išskirtinės medžiagos užklotu, kuris ne tik gražus, bet ir švelnus Alpakos vilnos užklotas šiltas, jaukus, jis nuostabiai atrodys permestas per sofos ranktūrį. Pripažinkite – norėjote išgirsti šiuos argumentus, kad įsigytumėte užklotą.

Dvyniai

Išmanioji kolonėlė

Jums patinka tik tokie daiktai, kurie turi mažiausiai dešimt įspūdingų, veiksmingų funkcijų. Pasakykite bent vieną prietaisą, kuri būtų funkcionalesnis už virtualų pagalbininką. Su išmaniąja galima klausytis muzikos, žiūrėti filmą, atsakyti į milijoną klausimų ir netgi išjungti šviesą. Ar užtektinai dinamikos, Dvyniai?

Vėžys

Rinkinys nėrimui

Jūs – sentimentalus žmogus, tikriausiai tebeturite savo antklodę iš vaikystės. Tuo ir nuostabi jūsų širdis – ji ištikima ir karšta. Išmokite sentimentalaus pomėgio – išmokite nerti. Nėrimas – pomėgis visam gyvenimui, galėsite nunerti mylimiems, brangiems žmonėms dovanų, o sau galėsite nusinerti antklodę.

Liūtas

Pripučiamas guminis krėslas

Galvojant apie idealiai Liūtui ir vien tik Liūtui tinkantį krėslą, iš karto į galvą ateina pripučiamas guminis krėslas. Jis ryškus, modernus, blizgantis, nostalgiškas, unikalus, galiausiai jūs jaučiate – būtent jo norite. Pirkite pripučiamą guminį krėslą, papuoštą blizgučiais.

Mergelė

Senovinė erdvi spintelė kosmetikos priemonėms

Tvarka – jūsų gyvenimo kredo. Žmonės tikriausiai nesupras, kad labiausiai jus džiugina pats tvarkymosi procesas. Palepinkite save dailia senovine spintele kosmetikos priemonėms – ji suteiks galimybę pademonstruoti savo talentą tvarkyti, o tuo pačiu – ir savo mėgstamas priemones.

Kosmetika

Svarstyklės

Žalias „Polaroid“ momentinis fotoaparatas

Neretai jums sunku apsispręsti, ilgai abejojate. Fotografuojant dvejonės dažnai atima džiaugsmą. Namuose jau seniai ketinote padaryti nuotraukų galeriją, bet vis neapsisprendžiate, kurias nuotraukas įrėminti. Patarimas – įsigykite momentinį „Polaroid“ fotoaparatą, kuris spausdins nuotraukas kaip lipdukus. Juk jūsų nuotraukų galerija neturi būti amžina. Pamirškite rėmelius – geriau nuotraukos-lipdukai, bus daugiau erdvės permainoms.

Skorpionas

Dailininko Muncho paveikslo „Šauksmas“ matinė reprodukcija

Skorpionams įdomi psichologija, jie nepailsta analizuoti, nagrinėti. Niekada nebijokite būti savimi – įsigykite šią reprodukciją, ji primins, kad visada reikia didžiuotis visomis savo asmenybės pusėmis, priimti savo pakiliausias ir niūriausias nuotaikas. Pakabinkite reprodukciją ant sienos ir raskite laiko kasdien savimi pasidžiaugti.

Generated by  IJG JPEG Library Generated by  IJG JPEG Library

Šaulys

Pintas kambarinis hamakas

Labai mėgstate keliauti, leisti laiką lauke, todėl net ir buto ar namo viduje jums patinka įkomponuoti lauko elementų. Kas geriau už pintą kambarinį hamaką svetainėje primins vasarą?

Ožiaragis

Itališkų makaronų gaminimo rinkinys

Ožiaragiai maksimalistai, neretai persistengia, bet būtent tai ir žavi aplinkinius. Jūs didžiuojatės viską darydami savaip, ypač jei rezultatas džiugina. Nusipirkite itališkų makaronų gaminimo rinkinį – galėsite sužavėti artimuosius ir draugus rankų darbo patiekalu. Pačių pagaminti naminiai makaronai suteiks malonaus pasitenkinimo savimi, jau nekalbant apie tai, kad valgio gaminimas padės atpalaiduoti jūsų aktyvų protą.

Vandenis

SPA priemonių dovanų rinkinys

Vandeniai mėgsta pasilepinti, jiems ypač patinka įvairios atpalaiduojančios procedūros. Užuot pirkę eilinę SPA procedūrą, susikurkite SPA namuose. Prabangiame SPA priemonių dovanų rinkinyje rasite vonios aliejų, kvepiančią žvakę, minkštą vonios chalatą – o visa tai sudėta į dailų maišelį.

Žuvys

Kvapų sklaidytuvas

Jūs greitai išsimušate iš vėžių, todėl svarbu atrasti veiksmingą poilsio ritualą. Gardžiai kvepiantis kvapų sklaidytuvas akimirksniu padės pasijusti ramiau, be to, visi namai prakvips gardžiu aromatu. Galite neštis kvapų sklaidytuvą į darbą, pastatyti vonioje, kai maudotės, arba miegamajame – yra tiek daug būdų džiaugtis šiuo mažu malonumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)