Lovatiesė

Ar jūs taip pat esate pasidavę šiai madai? Lovatiesė iš esmės nelabai pagerina miego kokybę, bet tikrai turi didelę įtaką skalbinių dėžei ir laikui, kurį tenka praleisti klojant lovą.

Indų rinkinys 12 žmonių

Jeigu jau kada nors tikitės sulaukti 12 svečių vienu metu, tikrai bus galimybė pas ką nors pasiskolinti pakankamai porcelianinių indų ir sidabrinių įrankių. O tarp tokių didelių susibūrimų jums bent jau nereikės rasti pakankamai vietos visoms lėkštėms ir įrankiams sudėti.

Specialios valymo priemonės

Kiekvienas valymo priemonių gamintojas nori jus įtikinti turėti daug visokių skirtingų cheminių priemonių kiekvienam buitiniam prietaisui ir paviršiui jūsų namuose. Ypač veiksminga valymo priemonė, kuri turėtų suteikti citrinų aromato? Kodėl tuomet nepanaudojus paprasčiausios citrinos? Arba acto?

Naktinių staliukų arba lempų rinkiniai

Žinoma, pardavėjai bandys jus įtikinti įsigyti abu vietoje kažkurio vieno, tačiau aklai nepirkite bet ko, ko jums iš tikrųjų nereikia. Paklauskite savęs, ar jums tikrai abiejose lovos pusėse reikia turėti tiek stalčių? Tokio paties apšvietimo? Ar jums apskritai gražiai atrodo toks rinkinys? Jei atsakymas yra neigiamas, tuomet jums greičiausiai reikia rinktis nestandartiškai, t.y., tik vieną lempą ir tik vieną naktinį staliuką.

Visi peiliai

Kodėl perkate rinkinį ir leidžiate parduotuvei nuspręsti, kokių peilių jums reikia? Sumažinkite peilių kolekciją tik iki tų, kuriuos nuolat naudojate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)