Tai reiškia, kad pirkėjai įsigis butą su įrengtomis sienomis, lubomis, grindimis, taip pat su sumontuotais šviestuvais, jungikliais, vonios ir tualeto įranga, o naujakuriams pageidaujant bus galima įrengti ir virtuvę su baldais bei buitine technika, rašoma įmonės pranešime.

Kiek anksčiau vienas iš didžiausių vystytojų „Hanner“ taip pat pranešė, kad jų projektuose vis daugiau bus butų su pilna apdaila. Apie panašią tendenciją kalba ir kiti vystytojai.

„Eika“ sako, kad kiekvienas pirkėjas galės pasirinkti iš 3 skirtingų visos apdailos lygių, kur kiekviename iš jų siūlomi keli grindų, sienų, plytelių, virtuvės baldų pasirinkimai – teoriškai galimi net 240 skirtingų interjero sprendimų.

Kol namas statomas, tinkamiausią apdailos derinį klientui išsirinkti padės virtualios realybės įranga, kuri leidžia ne tik pamatyti, kaip atrodys butas su konkrečiais, realybėje naudojamais, virtuvės baldais ar pasirinktomis plytelėmis, bet ir „pasivaikščioti“ po butą, pajuntant jo išplanavimo ypatumus bei erdvę.

Jau apžiūros metu klientas tiksliai žinos ne tik savąjį medžiagų pasirinkimą, tačiau ir pasirinkto derinio kainą. Pastaroji bus konkurencinga ir, priklausomai nuo apdailos elementų pasirinkimo, svyruos nuo 199 iki 359 Eur už kvadratinį metrą. Apdailai bus suteikiama 2 metų garantija.

„Jau ne pirmus metus parduodame butus su visa apdaila ir pastebime, kad jų poreikis auga. Daliai klientų tai finansiškai patraukliau, nes butui su visa apdaila įsigyti reikia dvigubai mažiau santaupų – buto įrengimo kaina yra dengiama būsto paskola. Tai ypač aktualu ekonominės klasės būsto pirkėjams“, – sako „Eika“ plėtros direktorius M. Žibūda.

Kitaip nei anksčiau, visi namo Pilaitėje butai bus įrengiami vienu metu.

„Eika“ duomenimis, per 10 šių metų mėnesių bendrovė su visa apdaila pardavė dvigubai daugiau butų nei pernai. 2016 metais tai sudarė apie 10 proc. nuo visų pardavimų, kai šiemet šis skaičius gali siekti apie ketvirtadalį.

M. Žibūdos teigimu, nė vienoje kaimyninėje šalyje būstas su daline apdaila nėra toks populiarus kaip Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)