Projektą sudaro du 6 ir 9 aukštų urbanistinės architektūros namai, kuriuose statomi 1,5, 2 ir 3 kambarių butai nuo 39 iki 74 m².

Iš viso projekte – 90 butų ir trys 100–120 m² komercinės patalpos. Numatoma, kad „Centro Dueto“ statybų darbai bus baigti 2018 metų birželio mėn. rašoma įmonės pranešime.

Abu namai statomi antroje namų linijoje nuo Lvovo ir Linkmenų gatvių, vidiniame kieme. „Šalia esantis Konstitucijos prospektas ir jo prieigos stebina modernių verslo centrų plėtros apimtimis, kur susitelkusi stipri darbo jėga, kuri nori čia ne tik dirbti ir leisti laisvalaikį, bet ir gyventi. Jau dabar pastebime didelį susidomėjimą būstu būtent iš dirbančiųjų šalia esančiuose biuruose“, – pastebi Audrius Šapoka, „Ober-Haus“ Būsto departamento vadovas.

Namų teritorija bus apšviesta, įrengiamas kiemas ir žaidimų aikštelė. Vaizdo kameromis stebima automobilių stovėjimo aikštelė ir sandėliukai bus įrengti požeminėje aikštelėje.

Projekto investuotojas – UAB „Spaineta“, statybų valdytojas – UAB „Incorpus“, pagrindiniai statybų darbai – UAB „Naresta“, koncepcijos kūrimas, rinkodara ir pardavimas – UAB „OBER-HAUS“ nekilnojamas turtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)