Kodėl verta rinktis elektrinį grindinį šildymą?

• Maža pradinė investicija. Lyginant su kitomis šildymo sistemomis 2-4 kartus mažesnė.

• Pigus ir greitas montavimas. Nereikalingi sudėtingi inžineriniai sprendimai, katilinė.

• Nereikalinga priežiūra ir aptarnavimas. Sistema suprogramuojama prieš sezoną ir automatiškai palaiko reikiamą temperatūrą, reikiamu laiku.

• Puikus mikroklimatas. Sistema nesausina oro, nekelia dulkių.

• Galima valdyti per atstumą. Naudojant išmaniuosius valdiklius, gali būti nepakeičiamas daug keliaujantiems ar turintiems antrą būstą.

Grindinis elektrinis šildymas skiriasi nuo tradicinio elektrinio šildymo tuo, kad kaitinimo sistemoje naudojami kaitinimo elementai nėra įprasti tenai ar variniai kabeliai, o yra iš anglies pluošto, kas užtikrina daug geresnį efektyvumą – mažesnes sąnaudas, o dėl žemos įkaitimo temperatūros užtikrina puikų mikroklimatą patalpoje (nedegina deguonies, nesausina oro, mažiau keliamos dulkės). Šis sprendimas gali būti pagrindinė arba papildoma būsto apšildymo sistema.

Pritaikymo būdai:

Pagrindinis šildymas

Naudojant vien grindinį elektrinį šildymą, pasiekti reikalingą A+ energetinio efektyvumo klasę sudėtinga, tačiau kombinuojant su oras-oras šilumos siurbliu, suteikiančiu dar ir galimybę vėsintis vasaros laikotarpiu, tai išties puikus ir ekonomiškai naudingas sprendimas.

Papildomas šildymas

Atskiroms zonoms naudojamas elektrinis grindinis šildymas suteiks galimybę turėti šiltas vonios ar tambūro grindis visus metus. Nepriklausomai nuo to ar įjungta pagrindinė šildymo sistema. Tai puikus būdas sutaupyti neprarandant komforto.

Palyginti su kitomis šildymo sistemomis, investicijos yra 2–4 kartus mažesnės, nes tiek medžiagos, tiek įrengimo kaštai nedideli. Šiam sprendimui nereikalinga atskira patalpa (katilinė) ar kaminas, dėl to dar labiau sumažėja pradinės išlaidos. Elektrinis grindinis šildymas anglies pluošto pagrindu nekelia dulkių, tad gali sumažinti alergijos simptomus. Nereikia skirti dėmesio priežiūrai ir aptarnavimui, todėl sistema labai tinka šiuolaikiniam žmogui, kuris netarnauja namams, tačiau turi visą reikiamą komfortą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)