„Kodėl visa tai vyksta daugiabučiuose: vadinasi, jei gyveni aukštu žemiau esančiame būste nei kaimynas, šis gali tau į balkoną mėtyti „įvairiausio plauko“ dalykus. O ką jau kalbėti apie cigarečių nuorūkas – gali ir gaisras kilti“, – neslepia nerimo portalo skaitytoja.

Moters pasakojami nutikimai, sako ji, dažnai kartojasi Baltų prospekte stūksančiame 35 numeriu pažymėtame daugiabutyje.

„Kol nuėjau iki virtuvės, štai, kokį vaizdelį išvydau balkone, ant palangės, o virš galvos girdėjau sklindant į balkono sieną purtomo kilimėlio garsą. Paklausiau kaipmynės: ką darai? O klausimas, regis, tik dar labiau sustiprino jos norą purtyti minėtą kilimėlį smarkiau. Kaip kovoti su tokia „žmogaus proto negalia“, kai nepaisoma aplinkinių žmonių interesų?, – kritikos kaimynams negaili šilainiškė.

Kaunietės atsiųstose nuotraukose matyti baltos spalvos palangė, nusėta tamsios spalvos nešvarumais, greičiausiai, žemėmis. Pasak skaitytojos, užfiksuotas vaizdas tėra vieną dieną į jos butą patekusios šiukšlės, procesas esą piktybiškai kartojamas nuolat.

„Nežinia, kuo „už tokį gėrį“ atsilyginti kaimynams, kurie neleidžia kitiems kaimynams ramiai ir švariai gyventi, kone ant galvos drėbdami nešvarumus“, – kalbėjo pašnekovė.

Daugiau informacijos su nuotraukomis rasite čia: http://kaunas.kasvyksta.lt/2018/08/04/nuomones/silainiu-gyventoja-neistvere-kaip-kovoti-su-tokia-zmogaus-proto-negalia/