Turint omenyje tai, ką tenka nuveikti ruošiantis kelionei, paprastai nerealu, kad prieš išvykstant pavyksta atsikratyti nereikalingų daiktų ir susitvarkyti. Tačiau kai grįžtate namo po atostogų, jums jau aiškiau, ko reikia, o ko – ne. Taigi, pats metas susitvarkyti savo kelionės daiktus.

Jūsų kosmetikos krepšelis

Ar jis buvo užtektinai didelis? O gal jums prireikė kelių papildomų užsegamų maišelių? Ar jūsų kosmetikos krepšelyje yra daiktų, kuriuos galėtumėte išmesti, tačiau jau kelinta kelionė vis vežiojatės kartu?

Kosmetinė

Asmeninės higienos reikmenys

Ar pasiėmėte rinkinuką (o gal du) iš viešbučio, kuriame buvote apsistoję pastarąjį kartą? Jeigu taip, gal jau metas atsikratyti kai kurių (ar visų) senesnių asmeninės higienos reikmenų?

Kosmetikos indeliai

Ar per paskutinę kelionę kažkas išsipylė? Galbūt jums reikia pakeisti nauja kažkurią iš leistinų įsinešti talpų? Kai pakavote daiktus, ar neaptikote indelių su nežinomu turiniu? Išpilkite juos ir išplaukite, kad turėtumėte kitai kelionei. Dar geriau, kad jau dabar juos pripildysite jums būtinų produktų, pažymėsite ir susidėsite į specialiai tam skirtą krepšelį.

Jūsų „asmeninis krepšys“

Ar pagaliau radote jums tobulai tinkantį kelioninį krepšį? O gal nusprendėte, kad geriausias pasirinkimas yra kuprinė? Pasižiūrėkite, galbūt turite krepšių, kuriuos laikote kelionėms, tačiau jau seniausiai jų nenaudojate ir galėtumėte kam nors atiduoti?

Shutterstock

Kelionės knygos

Jau labai seniai praėjo laikai, kai buvo protinga turėti su savimi popierinį kelionės vadovą, juolab, kad didžioji dalis informacijos jame bet kokiu atveju jau bus pasenusi. Taigi, pats metas peržiūrėti savo knygų lentyną ir atsikratyti jų.

Sezoniniai drabužiai, kuriuos laikote kelionėms, bet kelis metus nedėvėjote

Šilta striukė, kurią kažkas jums atidavė, ilgi apatiniai, kurie greičiausiai jums jau nebetinka, arba egzotiška paplūdimio apranga, kurios niekada neapsirengiate, nors kas kartą pasiimate su savimi į kelionę – viso to reikėtų atsikratyti ir atlaisvinti vietą kasdieniniams daiktams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją