Kaip rašoma bendrovės išplatintame pranešime spaudai, iš 413 parduotuvių visame pasaulyje 44 buvo atrinktos į finalą. Geriausiųjų penketuką sudarė „Ikea“ Loures (Lisabona), Portugalija; „Ikea“ Innsbruck, Austrija; „Ikea“ Taichung, Taivanas; „Ikea“ North York (Toronto), Kanada; ir „Ikea“ Vilnius, Lietuva.

Šalies vadovai teikia paraiškas apdovanojimams, parinkdami geriausią parduotuvę savo šalyje. Nominacijose buvo pabrėžiamas konkretus indėlis, kurį parduotuvė padarė siekdama gerai įgyvendinti šio tinklo koncepciją ir vertybes.

„Tai buvo ypatingi augimo metai mums. Aš dirbu su fantastiškais žmonėmis, pilnais aistros ir įkvėpimo, linksmoje aplinkoje. Norime padėkoti visiems mūsų darbuotojams ir klientams, kurių dėka mes pasiekėme šias aukštumas! Mums garbė iškelti Lietuvos vėliavą tarptautinėje „Ikea“ pasaulio arenoje“ - sakė Kaan Salli, „Ikea“ Lietuva vadovas.

„Ikea“ apdovanojimai

Šių metų apdovanojimo pagrindinis tikslas buvo įvertinti geriausius verslo rezultatus pasaulyje pasiekusias parduotuves ir dalintis šiomis patirtimis su visomis tinklo parduotuvėmis.

Vilniaus parduotuvei šis apdovanojimas buvo suteiktas už pastangas pažinti klientų norus ir poreikius, būti artimesniems, pasiūlyti geriausius, kiekvienam būstui prieinamus sprendimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)