Kviečiame dalyvauti konkurse „Padariau pats!“ ir laimėti puikųjį „Philips“ dulkių siurblį. Šis dulkių siurblys „šluota“ su 360 laipsnių antgaliu susiurbia daugiau purvo kiekvienu perbraukimu pirmyn ir atgal, net palei sienas ir baldus. Išvalykite daugiau ir užtrukite trumpiau valydami tiek kietas grindų dangas, tiek kilimus. O Naudodamiesi antgalio „SpeedPro Max“ LED apšvietimu, lengvai pastebėsite dulkes, pūkus, plaukus ir trupinius.

Konkurso sąlygos

Papasakokite mums, ką jums pavyko padaryti patiems – galbūt savarankiškai atlikote kambario ar viso būsto remontą, o gal patys pasistatėte pavėsinę, sumeistravote baldą ar prikėlėte senąjį naujam gyvenimui? Pasidalinkite savo darbais su mumis, o mes vienam išrinktajam padovanosime dulkių siurblį!

Redakcijos sprendimu, siurblį laimėjo Gabija Garnytė, kuri su šeima įspūdingai tranformavo seną sodybą. Su nugalėtoja susisieksime asmeniškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)