12
Kitas

Daiktai, kuriuos galima įsigyti vėliau:

Daiktai, kuriuos vertėtų įsigyti jau dabar:

Čiužinys

Straipsnio autorius pusę metų naujame bute pramiegojo ant pripučiamo čiužinio ir užtikrintai teigia, kad tai buvo klaida, kurios jis tikrai nekartotų. Įsigykite gerą čiužinį ir padarykite tai kuo įmanoma greičiau. Jei nebūsite gerai kokybiškai pailsėję, tas naujas būstas netrukus visai nebedžiugins. Neatimkite iš savęs gyvenimo džiaugsmo ir skubiai įsigykite gerą čiužinį. Jau dabar.

Sofa

Antras daiktas po čiužinio, kuris turi nedelsiant atsidurti naujame būste, yra sofa, nes sėdėti ant grindų, patikėkite, menkas malonumas. Jei biudžetas riboja, nesibodėkite apsvarstyti naudotos sofos variantą.

Spalvų deriniai interjere

Lovos rėmas

Lovos rėmas gali tekainuoja apie 50 eurų. Nedelskite – įsigykite. Patikėkite: miegodami vien ant kad ir labai gero čiužinio, tikrai nepasijusite suaugusiu žmogumi. Be to, plikas čiužinys gali atgrasyti potencialią antrąją pusę. Taigi lova – investicija, kuri neabejotinai atsipirks.

Virtuvės rakandai

Jei studijų metais buvote gyvi vien greituoju maistu ar tuo, ką įdėjo mama, nieko keisto, jog virtuvės rakandai jums neatrodo labai reikalingas daiktas. Dabar visas pasikeitė – keptuvė ir keli puodai tikrai gera investicija ne tik į naujus namus, bet ir į sveikatą, nes namuose gamintas maistas žymiai naudingesnis nei pirktas gatavas prekybos centre.

Taurės ir lėkštės

Niekas taip neatima džiaugsmo dėl naujo būsto kaip valgymas iš vienkartinių indų. Indai dažniausiai tikrai nekainuoja labai brangiai, tad marš į prekybos vietas. Rinkitės minimalistinio dizaino aukštos kokybės indus, kuriais tikrai naudositės ir džiaugsitės ne vienerius metus.

Užuolaidos

Palyginus su kitais būtinųjų pirkinių sąrašo daiktais, užuolaidos gali pasirodyti tarsi netikėtas pasiklydęs svečias, bet taip nėra – jos tiesiog būtinos gerai savijautai ir privatumo apsaugai. Be to, jos būstui suteikia pilnatvės ir išbaigtumo įspūdį.

Apšvietimas

Jei namuose vienintelis šviesos šaltinis yra plikos lemputės, apie jaukumą nėra ko ir kalbėti. Galbūt kurį laiką įmanoma gyventi ir taip, tačiau, vos tik įsigysite čiužinį ir sofą, skubėkite išsirinkti mažiausiai vieną širdžiai ir bendrai interjero vizijai tinkantį mielą šviestuvą.

12
Kitas

Daiktai, kuriuos galima įsigyti vėliau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)