Pamėginkite kaukės kilpeles padaryti ilgesnes

Jei jums nepatinka tas spaudimo jausmas, kurį kaukės kilpelės sukelia ausims, žmonės sugalvojo kilpeles padaryti ilgesnes, naudodami papildomą medžiagą.

Kaukių dėvėjimo būdai (etsy.com / hunker.com)

Naudokite vielutę

Tie, kurie nešioja akinius ir veido kaukę, susiduria su nepatogumais: akiniai aprasoja kiekvieną kartą, kai kvėpuojame. Norėdami to išvengti arba tiesiog tam, kad kaukę būtų lengviau nešioti ir ji sandariau dengtų nosį, turite dvi galimybes. Pirkite veido kaukę su įsiūta vielute, o jei kaukę darotės pats, galite taip įsiūti kiekvienoje ūkio prekių parduotuvėje randamas vielutes ar gumeles, kurios lengvai tamposi.

Iliustracinė nuotr.

Naudokite galvos apdangalą

Kita alternatyva: pasigaminkite galvos apdangalą, už kurio galėtumėte užkabinti kaukės kilpeles. Pavyzdžiui, ant medžiaginės galvos juostos šonuose prisiūkite sagas, už kurių galėsite kabinti kaukės kilpeles.

Kaukių dėvėjimo būdai (designwraps.com / hunker.com)

Eterinių aliejų naudojimas

Internautai dalinasi idėja veido kaukę išpurkšti eteriniais aliejais pagal žmogaus skonį. Žinoma, būtina ieškoti tokių aliejų, kurie yra saugūs naudoti ant veido, nekelia alergijos ir pan. Pasirinkite raminantį kvapą, suteikiantį energijos ar kitą pagal jūsų nuotaiką.

Pridėkite popieriaus spaustuką

Jeigu neturite siuvimo reikmenų, tačiau norite išvengti kaukės kilpelių ant ausų, suimkite kilpeles už galvos susekite popieriaus spaustuku. Tam užteks paprastos sąvaržėlės.


Sureguliuokite stygas taip, kad surištų galvą

Jei dėvėdami veido kaukę nenorite, kad jos kilpelės liestųsi prie ausų, paimkite ausų kilpeles ir pridėkite papildomą elastingą medžiagą, kad kilpelės būtų ilgesnės. Pririškite medžiagą prie kiekvienos kilpos ir uždėkite didesnę virvelę aplink galvą.

Medicininės kaukės plovimas

Paimkite šiek tiek indų muilo

Taip, jūs teisingai perskaitėte. Optometristas Josephas Allenas sakė, kad norint išvengti akinių rasojimo nešiojant veido kaukę, reikia naudoti indų muilą ar net skutimosi kremą. Įlašinkite lašą ant akinių lęšių (iš abiejų pusių) ir nuplaukite. Teigiama, kad tai padeda esant temperatūros pokyčiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)