1. Padarykite vietos, kur atsisėsti

Nesvarbu, koks mažas būtų jūsų balkonas, privalote čia įrengti vietą, kur būtų galima atsisėsti, kitaip neišnaudosite šios erdvės privalumų. Rinkitės nedidelį staliuką ir mažą sofutę arba sulankstomas kėdes, kurios neužima daug vietos.

Balkonas

2. Daugiau žalumos

Dekoruojant balkono erdvę, galima drąsiai pasikliauti augalais, kurie prideda spalvų, žalumos ir gyvybės. Rinkitės savo mėgstamiausias gėles ir vazoninius augalus, sukurkite savo mažą poilsio oazę tokią, kokios visada troškote. Žaluma ne tik yra graži, bet ir tikrai atpalaiduoja.

3. Spindesys yra viskas

Kai dekoruojate balkoną, apšvietimas yra labai svarbus elementas. Šviesa, sklindanti nuo sienos, yra geriausias pasirinkimas, nes sukuria jaukia ir elegantišką atmosferą nenaudojant labai brangios vietos.

4. Optinė iliuzija

Balkoną galite paversti vizualiai didesniu, jei jį visą nudažysite baltai. Galite naudotis vienos spalvos schema pridėdami baltų pagalvėlių, baltą kilimą ir baltus aksesuarus. Jeigu čia pridėtumėte veidrodžių ir didelių augalų – balkonas tikrai atrodys gerokai didesnis.

5. Tinkantis kilimas

Balkono erdvei rinkitės kilimą, kuris užkloja visą erdvę. Toks kilimas praturtins balkono dekorą.

Balkonas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)