Kurį laiką gyvenome labai patogiai ir gerai, nesukome galvos dėl elektros, vandens suvartojimo, šildymo sąskaitos kandžiojosi nebent tik šaltuoju metų laiku, tačiau vasarą apie jų dydį iškart pamiršdavome. Šiemet situacija kita: kiaurus metus turime taupyti, nes elektros kainos muša rekordus, o kur dar brangstantis vanduo, kitos paslaugos, maistas ir pan. Tačiau tikrai galime sutaupyti, pakeitę tam tikrus savo įpročius. Kokie mūsų kasdieniai įpročiai namuose veltui švaisto elektros energiją, vandenį ir augina šildymo sąskaitas?

Dažniausiai portaluose rasite atskirus sąrašus patarimų, kaip sutaupyti elektros, vandens ir sumažinti sąskaitas už šildymą. Todėl šiame tekste rasite visą vieną bendrą sąrašą įpročių, kurie augina visas mūsų sąskaitas už komunalines paslaugas. Apie daugumą jų net nesusimąstome, nes viską darome tiesiog automatiškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)