Kaip dezinfekuoti dantų šepetėlį peroksidu

Panaudoję dantų šepetėlį, 3–5 minutes pamirkykite šepetėlio galvą vandenilio perokside. Nuplaukite šiltu vandeniu ir laikykite tiesiai, kad išdžiūtų, rašo hunker.com.


Kaip dezinfekuoti dantų šepetėlį burnos skalavimo skysčiu

Dezinfekuokite dantų šepetėlį įdėdami dantų šepetėlio šerelius į antibakterinį burnos skalavimo skystį, kuriame yra alkoholio, iki 30 minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu ir laikykite tiesiai, kad išdžiūtų.

Kaip dezinfekuoti dantų šepetėlį kepimo soda

Dezinfekuokite dantų šepetėlį įdėdami jį į puodelį šilto vandens ir įberkite 2 arbatinius šaukštelius kepimo sodos. Išmaišykite mišinį su dantų šepetėlio galvute, leisdami jam patekti į šerius. Pamerkite iki 30 minučių, tada nuplaukite šiltu vandeniu. Laikykite vertikaliai, kad išdžiūtų.


Kaip dezinfekuoti dantų šepetėlį indaplovėje

Dantų šepetėlį galite lengvai dezinfekuoti, naudodamiesi indaplove kartu su savo indais (netinka elektriniams dantų šepetėliams.) Tiesiog įdėkite dantų šepetėlį vertikaliai į indų laikiklį ir plaukite indus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)