Pasikloti lovą

Turbūt kiekvienas pritartų, jog vien pasiklojus lovą kambarys tampa mažiausiai dvigubai tvarkingesniu. Tai tikrai neatima daug laiko, tad nepatingėkite kasryt pasikloti lovą.

Nušluostyti stalviršius

Užtruksite tik minutę kasdien perbraukdami stalviršius drėgna šluoste, tačiau turbūt net nenujaučiate, kokią didelę įtaką tai turi virtuvės tvarkai. Išsilieję skysčiai ir trupiniai grožio tikrai neprideda, todėl verta kiekvieną vakarą perbraukti visus paviršius drėgna šluoste. Galėsite padėkoti patys sau!

Suplauti indus

Nešvarių indų stirta – siaubingas, vis didėjantis dalykas. Kai vis kraunate indus į krūvą ir vis imate švarius, iš esmės darbo dvigubai padaugėja, juk paskui reikės vėl juos imti ir plauti. Pasistenkite išsiugdyti įprotį išplauti indus po valgio, kad prie kriauklės nestūksotų nešvarių indų stirta.

Tvarkymasis

Išsiurbti grindis

Jei grindys ir kilimai yra švarūs, namai išsyk atrodo kur kas tvarkingiau. Šis darbas iš pažiūros neatrodo būtinas kasdien, tačiau vertėtų tokį požiūrį pakeisti. Išsiurbti grindis užtruksite labai neilgai, ypač, jeigu tai darote reguliariai. Jeigu ne, susikaupusią netvarką iškuopti užtruksite ilgiau laiko.

Sudėkite nešvarius drabužius į pintinę

Nieko baisaus, jei kartais dėl laiko stygiau sukraunate nešvarius drabužius į pintą krepšį. Kur kas blogiau, jei nesurenkate ir nesudedate nešvarių skalbinių į jį. Kai po kambarius išmėtyti nešvarūs rankšluosčiai, nešioti drabužiai, namai atrodo daug netvarkingiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)