Gultai

Jūsų kieme gali nebūti medžių ar pavėsinės, tačiau apie patogų tikrai turėtumėte pagalvoti. Šis lauko baldas leis pasinerti į skaitomos knygos puslapius arba suteiks galimybę tiesiog stebėti slenkančius debesis, todėl itin svarbu įvertinti komfortą ir dairytis tokio gulto, kuris būtų reguliuojamas, rašoma pranešime spaudai.

Tokiu atveju geras pasiūlymas – sulankstomas elegantiško dizaino ratano gultas iš plastikinių vytelių. Tokį gultą lengva valyti, jis nenusidėvi ir tinkamas naudoti kasdien. Plieno rėmas gultui suteikia tvirtumo, bet jo neapsunkina, tad panaudoję galėsite sulankstyti ir padėti į rūsį ar sandėliuką.

Gultas iš akacijos kietmedžio, kuris pasižymi atsparumu oro sąlygoms, taip pat tinkamas pasirinkimas. Jei pasidairytumėte į sudėtingesnius modelius, mediniai gultai gali turėti ištraukiamą stalą, ant kurio galėsite pasidėti telefoną, saulės akinius ar kavos puodelį. Ir, žinoma, reguliuojamos atlošo padėtys padės įsipatoginti ir mėgautis vasaros akimirkomis.

Sėdmaišiai

Tai visai neprastas pasirinkimas, jei norite atsainios, bohemiškos aplinkos ir būti „arčiau žemės“. Odinis sėdmaišis lauke bene tiks geriausiai – lengva prižiūrėti, nereikės skubiai jo slėpti nuo lietaus. Sėdmaišius lengva prižiūrėti, ypač jei šie pagaminti iš odos ir užpildyti aukštos kokybės polistirolo granulėmis.

Kiemas

Taip pat laukui ir vidui tinkami bus naudoti , pagaminti iš baldinio gobeleno „Colorin“. Šis audinys turi aukščiausią atsparumo šviesai rodiklį, todėl yra tinkamas naudoti lauke ir esant saulėtoms dienoms gerai išlaiko spalvą bei nenublunka. „OEKO-TEX® Class1“ sertifikatas patvirtina, jog ši medžiaga yra be jokių toksiškų medžiagų bei alergenų, todėl puikiai tinka tiek vaikams, tiek suaugusiesiems. Tai – pralaidus orui, vandenį atstumiantis ir labai praktiškas aukštos kokybės audinys, kurį galima skalbti iki 40°C temperatūroje.

Hamakai

Pastaruoju metu itin išpopuliarėjo kabantis krėstas-kiaušinis, tačiau praktiškesnis jūsų kieme bus , kuriame galima ir sėdėti, ir gulėti. Hamakas su rėmu, kuomet nereikia galvoti, kur tvirtinti, – bene geriausias pasirinkimas. Norimą prieglobstį nuo saulės tokiu atveju užtikrintų lauko skėtis – štai, jūsų kieme visas gero poilsio komplektas!

„Pastatomas hamakas (dar vadinamas sodo hamaku) turi rėmą, pagamintą iš aukštos kokybės plieno. Jo stabilus pagrindas ir sustiprinta konstrukcija užtikrina ne tik komfortą ir patogumą, bet ir saugumą. Jo maksimali apkrova – 200 kg, tad galėsite ilsėtis ir dviese su mylimu žmogumi“, – privalumus vardija prekybos centro internete „Varlė.lt“ produkto vadovė Laura Aksomitaitė.

Lemputės

Tvenkiny kurkia varlės, lengvas vėjelis užneša darželio gėlių aromatus? Idiliško vakaro pilnatvei pasitarnaus ir LED lempučių („burbulai“) girlianda. Ji atspari vėjo, saulės, lietaus poveikiui, todėl galėsite ją naudoti bet kokiomis oro sąlygomis.

Lempučių girlianda atitinka profesionalioms lauko ir vidaus lempučių girliandoms keliamus reikalavimus. Ji pagaminta iš gana lankstaus ir storo laido, kuris nepabūgs ir neigiamos temperatūros žiemą. Lempučių girliandos burbulai – plastikiniai, tad jie atsparesni dūžiams nei stikliniai.

Žibintai

Lempučių šviesą papildę lauko žibintais su įstatytomis masyviomis žvakėmis, sukursite pasakišką vaizdą, vertą instagramo. Tačiau daug smagiau juo mėgautis ne rodant vaizdą draugams, o pasikviečiant juos į svečius. Juk kolekcionuojame ne pasakiškus egoistinius saulėlydžius, o akimirkas su brangiausiais ir mylimiausiais, tiesa?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją