12
Kitas

Dulkes valote neteisinga tvarka

Štai, kodėl imdamiesi vienos nedėkingiausių valymo užduočių, turime ją padaryti kaip tik įmanoma efektyviau. Investuodami reikiamas pastangas sutaupysite laiko vėliau.

Svetainė apartmenttherapy.com pateikia dvi dažniausiai pasitaikančias klaidas, kurios labai trukdo kovoje su dulkėmis.

Dulkes valote su netinkamais įrankiais

Dulkių valymas plunksnine šluotele atrodo smagiai, gražiai ir tarsi iš serialų. Deja, tai blogiausias įrankis dulkių valymui, lygiai taip pat blogai dulkes šluostyti sausa šluoste. Tokiu būdu dulkes tiesiog paskleidžiate į orą ir jos niekur nedingsta – tiesiog nugula ant kitų paviršių. Verčiau pasirinkti kažką, kas dulkes pagauna ir neleidžia joms vėl pasklisti oru.

Dulkėms valyti geriausias rinktis elektrostatines arba mikropluošto šluostes. Valant namus, dulkes prisikabins prie šluosčių ir pašalins jas iš kvėpavimo zonos bei nuo visų įmanomų paviršių. Žinoma, 100 procentų švaros gal ir neverta tikėtis, bet toks valymo būdas tikrai bus efektyvus.

12
Kitas

Dulkes valote neteisinga tvarka

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)