Nors šis būdas gana teplus, moterys sako, kad gausiai aplink klozetą pripurškus skutimosi putų ir kažkiek laiko palaikius, šlapimo kvapas dingsta.

„Facebook“ grupėje „Mums Who Clean“ šimtai mamų pasidalijo nuotraukomis, kuriose matosi, kaip grindys ir sienos apipurkštos skutimosi putomis. Jos teigia, kad būtent skutimosi putos panaikino šlapimo kvapą, kurio iki tol nepašalino nė vienas produktas.

Neaišku, kodėl putos taip efektyviai veikia, bet daugelis mano, kad putos ne šiaip užmaskuoja šlapimo kvapą, o suardo „šlapimo rūgšties kristalus“ šlapime.

Viena mama buvo itin dėkinga kitoms grupės narėms, kurios parodė šį neįprastą būdą.

„Noriu labai padėkoti tai šauniai moteriai, kuri patarė skutimosi putomis tualete panaikinti šlapimo kvapą. Viską išpurškiau, įtryniau ir palikau kelioms valandoms, o kai vėliau nuploviau, kvapas buvo dingęs“, – parašė moteris.

Kita moteris paaiškino, kodėl jai teko naudoti tiek daug putų vonioje. „Visos moterys, kurių namuose yra daug mažų berniukų, supras, kodėl turėjau pripurkšti putų į visus kampus ir kampelius. Paliksiu jas nakčiai. Tikiuosi, kad pavyks!“ – parašė ji.

Nemažai moterų socialiniuose tinklalapiuose patarė naudoti šį metodą. Viena paaiškino, kad reikėtų putas palikti bent kelioms valandoms, o vėliau viską iššveisti.

„Skutimosi putos! Pačios pigiausios. Išpurški visas grindis ir apatines sienų plyteles, įtrini ir palieki kelioms valandoms, o vėliau nuplauni. Jokio kvapo nebelieka“, – parašė moteris.

Kita atrašė: „Išbandžiau šį triuką namuose, kur gyvena suaugęs vyras ir trimetis berniukas, ir viskas puikiai pavyko. Liko labai malonus kvapas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)