Keli patarimai padės jums sėkmingai apsipirkti dėvėtų baldų parduotuvėse ar turguje:

Iš anksto apsispręsite dėl biudžeto

Savaime suprantama, jūs tikslas – kuo pigiau apsipirkti, todėl turite dairyti po vadinamuosius išpardavimus prie garažų, blusturgius, dėvėtų baldų parduotuves. Bet net ir tokiose vietose galima neplanuotai išleisti daugiu pinigų, jei nebūsite atsargūs, o euras prie euro gali greitai virsti šimtais eurų. Pirmiausia nuspręskite, kokią maždaug sumą ketinate skirti vienam ar kitam daiktui. Nesineškite kortelės, įsidėkite į piniginę tam tikrą sumą grynųjų, taip apsisaugosite nuo per didelių išlaidų, be to, blusturgyje jums neabejotinai prireiks grynųjų.

Sendaikčiai


Būkite atviri galimybėms

Dėvėtų baldų parduotuvėse ir išparduotuvėse smagu lankytis dar ir todėl, kad niekada nežinai, ko ten rasi (kartais tas kelia įtampos). Tarkime, ieškoti naktinio stalelio, bet užmatote dailų suoliuką (naujai perdažytas jis tiesiog tobulai atrodys) prie miegamojo lovos kojūgalio. Pasitelkite spontaniškumą ir nusiteikite netikėtumams.

Pamatę patinkantį daiktą, daug negalvokite

Jeigu radote patinkantį daiktą, paprašykite, kad jums jį atidėtų arba, ilgai nelaukę, pirkite. Jei lauksite, jį garantuotai nupirks kas nors kitas. Tai pasakytina ir apie dėvėtų baldų parduotuves, ir apie blusturgius.

Sendaikčiai


Pasitelkite kūrybingumą

Pasitelkite kūrybingumą, ir neabejotinai po šiukšlėmis įžvelgsite brangakmenių. Pamąstykite – galbūt galima pakeisti vieno ar kito daikto paskirtį, naudoti kitaip. Gal šis senas būgnas gali tapti stovu stalinei lempai? Senos medinės kopėtėlės puikiai tiks sudėti žurnalams. Vintažinis drabužis gali virsti netgi dekoracija ant sienos. Išradingumui nėra ribų.

Sendaikčiai

Būkite pasirengę

Bet kada galite pamatyti puikų daiktą išpardavime prie garažo ar užsukę pasidairyti į dėvėtų baldų parduotuvę. Nešiokite matavimo metrą, bagažinėje turėkite senų antklodžių. Tada galėsite pamatuoti, ar toji daili kėdė tilps jūsų miegamojo kampe, o jei taip – suvyniosite į turimą audeklą ir parsivešite namo.

Sendaikčiai


Paieškokite geresnės kokybės daiktų

Visur galima rasti puikių baldų, vis tik vertėtų pasidairyti kokybiškesnių baldų išparduotuvėse. Išparduotuvėse verta pasidairyti ne tik drabužių, jose galima rasti išskirtinių kokybiškų baldų, meno dirbinių, aksesuarų už įkandamą kainą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)