„Šiai dienai esame baigę visas projektines korekcijas ir turime gavę statybos leidimą, todėl jau gegužės pradžioje pradėsime statybas. „Lake Town“ bus dar vienas mūsų projektas, kuris padės keisi Pašilaičių mikrorajono veidą – orientuosimės ne tik į pačio gyvenamojo būsto kokybę, bet ir į aplinką bei laisvalaikio erdves, kurios išsiskirs savo architektūriniais sprendimais“, – pranešime spaudai tikina bendrovės generalinis direktorius Remigijus Pleteras.

„Lake Town“ projektas

Naujakuriams bus siūlomi 1,5–4 kambarių butai, kurių plotai siekia nuo 28 iki 76 kv. m. Visi butai bus parduodami išskirtinai tik su pilna apdaila. Kvadratinio metro kaina projekte prasidės nuo 2150 eurų, įskaitant pilną apdailą.

„Būtent siūlomas pilnos apdailos sprendimas masina žmonės domėtis mūsų projektais, nes augant statybos ir darbo jėgos kainoms, galimybė įsigyti naujai įrengtą būstą tampa ko ne išskirtine Lietuvos rinkoje“, – pažymi R. Pleteras, pridurdamas, kad projekte bus įrengtos ir automobilių parkavimo vietos bei sandėliukai kiekvienam butui.

„Lake Town“ – trečiasis švedų kapitalo bendrovės „Bonava Lietuva“ daugiabučių projektas Vilniuje ir antrasis Pašilaičių mikrorajone.

Šiuo metu Švedijos kapitalo kompanija gyvenamuosius būstus plėtoja 8 šalyse: Švedijoje, Vokietijoje, Suomijoje, Danijoje, Norvegijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Čia ji veiklą pradėjo 2019 m. pavasarį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją