Šią kryptį bendrovė planuoja išlaikyti ir antroje metų pusėje, toliau diversifikuojant portfelį ir statomus būstus pritaikant skirtingiems klientų segmentams.

Pirmieji šeši 2019-ųjų mėnesiai nekilnojamojo turto rinkos gyvenamajame segmente buvo itin aktyvūs. Vystytojai stebėjo nuoseklų naujų būstų paklausos ir jiems keliamų klientų reikalavimų augimą. Juos išpildžiusi sostinės nekilnojamojo turto rinkoje veikianti bendrovė „Omberg“ parduotų būstų skaičių per minėtą laikotarpį išaugino 98 proc. – nuo 99 iki 196 butų ir kotedžų.

Būstus pritaikė skirtingiems klientų poreikiams

„Dvigubai pagerinti pernykštį rezultatą mums leido kompleksiniai sprendimai. Pirmiausia, jie apėmė vystomų nekilnojamojo turto projektų portfelio plėtrą. Šiuo metu dirbame jau su penkiais prekių ženklais ir klientams siūlome būstus net keliuose Vilniaus rajonuose: Gineitiškėse, Naujamiestyje, Pašilaičiuose, Pilaitėje ir Viršuliškėse.

Kartu diversifikavome asortimentą, pasiūlydami daugiau erdvesnių būstų su skirtingais ir funkcionaliais suplanavimais, taip atliepdami skirtingų klientų segmentų poreikius. Didelį dėmesį skyrėme projektų laisvalaikio ir žaliosioms erdvėms, investavome į „Omberg“ prekių ženklo žinomumą bei komandos stiprinimą. Tokia strategija užtikrino kompanijos augimą ir plėtrą“, – sako Olga Dainytė, „Omberg“ direktoriaus pavaduotoja.

Ji pastebi, kad gyventojai naujam būstui kelia vis didesnius lūkesčius. Pavyzdžiui, penkių didžiųjų Lietuvos miestų gyventojų nuomonės tyrimo duomenimis, beveik 50 proc. jų reikšmingas funkcionalus naujo būsto suplanavimas, o 45 proc. – A arba A+ energinė klasė. Reikalavimų gyventojai turi ir būstą supančiai aplinkai: 78,1 proc. tikisi privatumo ir teritorijos saugumo, o 44,1 proc. – laisvalaikio erdvių vaikams, paaugliams ir suaugusiesiems.

Būtent todėl naujakuriai vertina naujų „Omberg“ projektų koncepciją „viskas įskaičiuota“, apimančią tiek paminėtame tyrime išsakytus lūkesčius, tiek ir kitas pridėtines vertes. Pavyzdžiui, kokybiško laisvalaikio galimybes, kurias bendruomenei suteikia ant daugiabučio stogo įrengta panoraminė terasa ar dalijimuisi skirta pramogų gryname ore įranga: dviračiai, paspirtukai, šiaurietiško ėjimo lazdos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)