„Delfi būstas“ tęsia „Interviu su vadovu“ ciklą ir šįkart apie NT rinkos tendencijas, tvarumą, projektus ir NT ateities perspektyvas kalbasi su „YIT Lietuva“ vadovu Kęstučiu Vanagu. Ankstesnį ciklo interviu su „Inreal“ grupės direktoriumi Gediminu Pruskumi rasite ČIA.

– Pradėkime nuo bendros situacijos NT rinkoje. Kaip įvertintumėte antrąjį šių metų ketvirtį būsto segmente paklausos, pasiūlos ir kainų atžvilgiu?

– Kalbant apie situaciją šalies nekilnojamojo turto (NT) rinkoje, kurį laiką stebėjome kylančias butų kainas, o tam nemenką įtaką darė ne tik auganti būsto paklausa, bet ir išaugusios statyboms reikalingų medžiagų bei paslaugų kainos. Būsto pirkėjų susidomėjimas vis dar išlieka aktyvus, pozityviai žvelgiame ir į kitus metus, tačiau matome ir rinkos stabilizavimosi ženklų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)