Turbūt nereiktų stebėtis, kad esant gana įtemptai geopolitinei situacijai ir tebesitęsiant Rusijos karui Ukrainoje, lietuviai linkę daugiau dėmesio skirti objektams, kurie bent jau vizualiai yra panašūs į slėptuves. Taip nutiko ir vienam socialiniuose tinkluose patalpintam skelbimui, kuriame siūloma nuomotis komercinės paskirties patalpas Vilniuje, vizualiai labai panašias į bunkerį. Socialinių tinklų vartotojai netrukus ėmė kalbėti, kad šios patalpos labai panašios į slėptuvę ir spėliojo, ar tai iš tiesų bunkeris. Pats patalpų savininkas Simas „Delfi būstas“ pasakojo, kad jos nieko bendro su bunkeriu neturi.

„Tiesiog iš sandėliukų perstatytos patalpos. Išsivalėm, išbetonavom, suvedžiojome elektrą, nauji vamzdžiai, komunikacijos, rekuperacija. Ten tik atrodo tos durys tokios, bet nieko panašaus į slėptuvę. Nieko nėra likę, netgi turime išrašą, kad patalpos yra netinkamos slėptis“, – pažymi pašnekovas.

Nuomos skelbimas

Jo teigimu, šios patalpos yra Naujamiestyje, daugiabučio rūsyje, virš jų – restoranas: „Paprastos, tvarkingos, švarios patalpos, tinkamos sandėliuoti, komercinei veiklai, menininkams ar pan.“

Tuo tarpu socialinių tinklų vartotojai skelbimo komentarų skiltyje vienas po kito spėlioja, ar tai išties slėptuvė, kokiais atvejais ji gali būti naudinga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)