Ar ir jūs esate vienas iš žmonių, kurie, išvarginti karantino, judėjimo tarp valstybių ribojimų, praėjusių metų vasarą kaip pašėlę ieškojo ramaus prieglobsčio gamtoje – nuosavos sodybos? Geriausia, žinoma, ant ežero kranto ar šalia miško, atokiau nuo kitų gyventojų. Būtent tokio NT segmentas praėjusiais metais suklestėjo, tad pardavėjai nebijojo pakelti kainos, o pirkėjai – pirkti geidžiamą turtą už bet kokią sumą. Be to, nemažai daliai žmonių sodybos pirkimas gali atrodyti puikus būdas investuoti sutaupytus pinigus.

Ypač didelio populiarumo sulaukė senos sodybos – pirkėjai nebijojo įsigyti 100-uosius metus skaičiuojančias ar dar senesnes sodybas bei ryžosi kartais ir viso gyvenimo projektui – tokios sodybos atnaujinimui. Galima sakyti, kad šiuo metu tai nauja mada. Tačiau NT ekspertai įspėja, kad tokie pirkiniai, daugiau paremti emocijomis, norais ar svajonėmis, gali tapti rimtu išbandymu pirkėjo piniginei, o ne pamatuota ir apskaičiuota investicija. Tiesa, yra keli būdai, kaip tokį pirkinį „įdarbinti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)