Šiame konkurse vertinami aukščiausios kokybės ir išskirtinės architektūros pastatai, kuriuose naudojamos aplinkai nekenksmingos medžiagos, o ekonominė nauda susieta su ekologiniu požiūriu į aplinką. Konkursui šiais metais buvo pateikta viso 17 paraiškų.

Dar 2016 metais A klasės verslo centras „Place Eleven“ tapo pirmuoju verslo centru Baltijos šalyse, gavusiu statinio tvarumą patvirtinantį „BREEAM New Construction Excellent“ lygio sertifikatą.

Aukščiausiais balais buvo įvertintas projekto energinis efektyvumas, susisiekimo sprendiniai bei vandens vartojimo valdymas.

Ant 14 aukštų „Place Eleven“ pastato stogo įrengta itin erdvi žalioji terasa, pastate veikia daugiaukštė automobilių stovėjimo aikštelė, restoranas, tai yra vienas iš didžiausių A klasės verslo centrų visoje Rygoje, kurio biurų plotas yra 15 tūkst. kvadratinių metrų.

Kompanija „Hanner“ Latvijos rinkoje veikia nuo 2005 metų ir plėtoja tiek gyvenamuosius, tiek komercinės paskirties NT projektus, tarp kurių – daugiafunkcinis kvartalas „Jaunā Teika“ ir gyvenamojo NT projektas „Vesetas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)