Nepaisant to, pora vis tiek gyvena prašmatniai. Jų namas yra 1114 kvadratinių metrų ploto, 1930-ųjų stiliaus. Įspūdingą namą supa 4 hektarai sklypo Irvingtone, Niujorke. Šioje rezidencijoje yra net 22 kambariai, rašo architecturaldigest.com.

Trijų aukštų būste yra aštuoni miegamieji, 12 vonios kambarių bei 7 židiniai. Didžiojoje fojė sienos dekoruotos gelsvais ir baltais dryžiais, derančiais su medinėmis grindimis.

Valgomajame sienos nudažytos raudonai ir nulakuotos, čia taip pat yra antikinis kalkakmenio židinys. Visuose namuose taip pat yra padarytos sėdėjimo erdvės, dekoruotos raminančiais mėlynos ir baltos spalvos atspalviais.

Kone dangų siekiančioje bibliotekoje yra įrengtas dar vienas židinys ir didžiuliai arkiniai langai. Virtuvė gali pasigirti didžiule sala viduryje, marmuriniais stalviršiais bei tikro virtuvės meistro vertais prietaisais.

Svečių kambariai erdvūs, o pagrindiniai apartamentai turi atskirą svetainę, drabužinę ir SPA vertą vonios kambarį su židiniu.

Name taip pat įrengta sporto salė, žaidimų kambarys bei vidinis baseinas, be to, yra didžiulė akmens masės terasa su lauko virtuve – puiki vieta norint pasimėgauti upės vaizdais.

Šiuose namuose yra daugybė dar neišnaudoto potencialo įrengti prabangias lauko erdves, įskaitant baseiną, tenisą, pastatyti namą svečiams.

Douglas ir Zeta-Jones taip pat dar turi įspūdingą butą su vaizdu į Centrinį parką – Manhatano Aukštutiniame Istsaide. Jis yra vos per 40 kilometrų nuo naujo prieglobsčio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)