Jonavos rajone, Upninkų kaime esantį butą senyvo amžiaus moteris Leonora tiesiog dovanoja. Butas nemažas – keturių kambarių, 100 kv. metrų ploto. Pastatas, kuriame yra butas, gana senas – 1965-ųjų metų statybos. Skelbima nurodoma, kad butas yra remonto reikalaujančios būklės.

Susisiekus su pardavėja, ji paaiškino, jog butas jai visiškai nereikalingas – jame nieko nėra, tik sienos, langai išdaužyti, durų taip pat nėra.

„Parduoti net nebandėm, jeigu kas nori, gali imti, užsiregistruoti ar dar ką. Dovanoju.“, – sako Leonora.

Ji teigia, kad pati turi savo namus, vaikai išvažiavę į užsienį ir įsikūrę tenai. Pačiai būnant senyvo amžiaus tiesiog nėra poreikio laikyti butą, iš kurio jokios naudos.

„Pasitarėm su vaikais ir nusprendėm. Jeigu būtų geras, tai kas kita, o dabar tai tegul tik kas pasiima. Jau yra susidomėjusių, vienas kaip tik nori atvažiuoti ir apžiūrėti,“ – aiškina pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)