Sausio mėnesio būsto pasiūlymai portale „alio.lt“. Skelbimų antraštės nekeistos.

2 kamb. butas Prienų r. sav., Prienai, Stadiono g.

Parduodamas dviejų kambarių, 38,5 kv. m. butas Prienuose. Pažymima, kad būstas įrengtas ir parduodamas su baldais, yra balkonas, vieta automobiliui, rūsys, šarvuotos durys, kabelinė, internetas.

Buto kaina – 10900 eurų. Tiesa, nudžiugę dėl neblogo pasiūlymo, gali greitai nusivilti. Šeimininkas pažymi, kad parduodamas butas – visai ne 2 kambarių, o keturių, tačiau parduodami tik du, o likusiuose gyvena kitas žmogus, tad teks dalytis ir virtuve, tualetu, vonia bei kitomis bendromis patalpomis.

2 kamb. butas Akmenės r. sav., Jučiai, Žalgirio g.

Už 3100 eurų parduodamas 2 kambarių butas Akmenės r. savivaldybėje, Jučių gyvenvietėje. Skelbime rašoma, kad 45 kv. m. butas įrengtas, patogus išplanavimas – virtuvė atskirta nuo kambarių. Durys medinės, tačiau langai plastikiniai. Pažymima, kad butas šildomas malkomis ar anglimis – įrengtas „pečius“.

Nors nuotraukose matyti išvedžioti elektros laidai bei lempa, tačiau skelbime porą kartų minima, kad butas – be jokių komunalinių mokesčių.

2 kamb. butas Pagėgių sav., Pagėgiai, Geležinkelio g.

Pagėgiuose parduodamas 2 kambarių remontuotinas butas. 46 kv. m. buto kaina – neaiški, šeimininkas vienoje vietoje pažymi 11 tūkst. eurų, o kitoje – 12 tūkst. eurų, tačiau teigiama, kad kaina bus derinama su rimtu pirkėju. Antrame aukšte iš dviejų esantis butas šildomas kietu kuru, į plastikinius pakeisti langai, namo stogas.

Tiesa, buto šeimininkas didžiosiomis raidėmis skelbia akciją: perkant butą, dovanų gaunamas sodas su nameliu, o jei pirkėjas ilgai negalvos, gaus ir antrą sodą su šiltnamiu bei lauko dušu, bei didele malkine dovanų.

3 kamb. butas Varėnos r. sav., Krūminiai, Naujoji g.

Krūminių kaime parduodamas 3 kambarių, 100 kv. m. butas su 20 a. žemės sklypu. Pažymima, kad už 11500 eurų parduodamas butas – remontuotinas. Kietu kuru šildomas butas įsikūręs pirmame iš dviejų pastato aukštų. Butas šildomas kietu kuru, nėra nei interneto, nei kabelinės, o iki Varėnos miesto – 22 kilometrai.

Tiesa, pardavėjas pažymi, kad pirkėjui gali padovanoti 200 kv. m. salę įvairiai veiklai vykdyti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)