47-erių E. Pompeo daugiau nei 8 akrų sklypą su kotedžu įsigijo dar 2011-aisiais, tačiau kotedžą nugriovė ir pasistatė 224 kv. m. namą.

Name yra keturi miegamieji, keturi vonios kambariai, prancūziškos durys iš prabangios svetainės vedančios į verandą su židiniu. Pasirūpinta ir dvejais miegamaisiais svečiams.

Name itin šviesu, aukštos lubos. Kiekvieno virėjo svajonė – balta virtuvė, marmuriniai stalviršiai bei per langą matoma žaluma. Lauke įrengtas šildomas baseinas bei terasa.

Anksčiau E. Pompeo yra sakiusi, kad pirkdama šį sklypą norėjo sukurti ką nors modernaus ir jaunatviško, ko nematyti kaimynystėje. „Norėjau ko nors išskirtinio, šviežio, palyginus su tais vyresnių Hamptono milijonierių namais, kurie tiesiog „užmigdo“, – sakė aktorė.

Tiesa, tai nėra pagrindinis aktorės būstas. E. Pompeo su vyru Chrisu Ivery bei trimis vaikais gyvena Los Andžele, kur pora ir susipažino dar 2003-aisiais.

Skelbiama, kad E. Pompeo už vieną „Grei anatomijos“ seriją gauna apie 200 tūkst. dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)