Didelę reikšmę teikia bendravimui

Feisbuke esanti grupė „Gerų meistrų kontaktai“ jungia beveik 70 tūkst. žmonių, kurių paklausėme, pagal ką ir kaip jie nusprendžia, kuris meistras yra patikimas. Juk ne visų į namus kviečiamų meistrų rankos auksinės, todėl neretai prieš surenkant numerį prašoma artimųjų rekomendacijų, sekami atsiliepimai.

Tai patvirtina ir grupei priklausantis Vilius Kaluina – jis pastebi, kad meistrus dažniausiai žmonės išsikviečia remdamiesi kitų žmonių rekomendacijomis.

„Galima pažiūrėti atliktų darbų katalogą ir nuspręsti, ar norite to meistro, ar ne. Kažkiek padeda ir gyvas pirminis bendravimas. Kaip ir kiekviename pelno siekiančiame versle, svarbūs bendravimo įgūdžiai, savęs pateikimas ir pridėtinės vertės klientui kūrimas“, – įsitikinęs jis.

Tuo metu paklaustas, ar nėkart neteko nusivilti išsikviestu meistru, grupės narys Regimantas Juozapaitis pabrėžia kultūringo bendravimo, kurio kartais pasigenda, svarbą. Jis atkreipia dėmesį į tai, kad iškviesti meistrai neretai būna nekultūringi, vartoja necenzūrinę kalbą – vyras teigia, kad išgirdęs meistrą besikeikiant, antrąkart į savo namus jo nesikviestų.

Dažniausiai kviečia dėl vamzdynų ir sanitarinių prietaisų pajungimo

Stebėdamas gaunamus prašymus, „Mano būsto“ Avarinės tarnybos vadovas Gintaras Rabikis pastebi, kad dažniausiai meistrų prašoma atlikti vamzdynų ir sanitarinių prietaisų pajungimo darbus. Iškviestiems technikams dažniausiai tenka susidurti su įvairiais smulkiais vamzdynų, elektros, sanitarinių prietaisų pajungimo ir apdailos darbais.
Gintaras Rabikis

„Tenka susidurti su uždaromosios armatūros keitimais, su įmontuojamos ir neįmontuojamos buitinės technikos pajungimu, sanitarinių prietaisų ir vonių pajungimu, dušo kabinų surinkimu ir pajungimu, šviestuvų surinkimu ir sumontavimu, vamzdynų montavimu, parketlenčių, linoleumų montavimu, dujinių viryklių, šildymo katilų montavimu“, – vardina G. Rabikis.

Pašnekovas pabrėžia, kad ieškant tinkamiausio meistro svarbiausia įsitikinti, kad kviečiami asmenys yra kvalifikuoti specialistai, galintys suteikti darbams visas reikiamas garantijas.

Tokiose situacijose, kai prireikia meistro pagalbos, ne mažiau svarbu, kad į kvietimą būtų greitai sureaguota.

„Užsakius darbus, mūsų darbų vadovas susisiekia iki kitos darbo dienos pabaigos ir suderina patogų darbų atlikimo laiką. Svarbu, kad darbai būtų atlikti kokybiškai ir būtų suteikiama profesionali konsultacija. Ne mažiau svarbu ir tai, kad būtų naudojama profesionali įranga, o atliekant darbus pritaikomos naujausios technologijos“, – aiškina G. Rabikis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)