Dažniausiai norima virtuvės įrengimui neišleisti viso remonto biudžeto, tačiau taip pat tikimasi ir originalumo, neperkopiant savo galimybių ribos. Dažnai tai didelis iššūkis net patiems dizaineriams, o ką jau kalbėti apie žmones, kurie visgi patys nusprendžia įsirengti būsto virtuvę.

Interjero ABC komanda kartu su ilgametę patirtį turinčia dizainere Monika Noreikiene dalinasi pagrindiniais virtuvės įrengimo „tipsais“, pasiteisinusiais per dešimt metų praktikos projektuojant būstus:

  • Būti kūrybiškiems;
Ryškios spalvos virtuvėje (Interjero ABC nuotr.)
  • Nebijoti panaudoti visai „nevirtuvines“ medžiagas virtuvėje;
  • Nebijoti sulaužyti šabloninius virtuvės spalvinius stereotipus, pavyzdžiui: jeigu kuriamas klasikinis namų interjeras, virtuvė būtinai turėtų būti balta, jeigu kuriamas modernus interjeras, tai virtuvė būtinai turėtų būti pilko betono imitacijos ir t.t.;
Virtuvė be viršutinių spintelių (Interjero ABC nuotr.)
  • Nebijoti taikyti nestandartinius baldinius išplanavimus, tokius kaip virtuvė be viršutinių spintelių, tačiau su 15 cm didesnio gylio apatinėmis spintelių ertmėmis.
Meno dirbiniai virtuvės zonoje (Interjero ABC nuotr.)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją