Pirmą kartą išleistas 2019 metais, šis gražių namų vadovas sulaukė išskirtinio susidomėjimo ir tūkstančiams interjero entuziastų tapo patikimu vedliu interjero planavimo kelyje.

„Papildytame leidime skaitytojams pateikiame dar daugiau naudingos informacijos bei praktinių patarimų, padėsiančių savo svajonių namus susikurti patiems. Puslapiuose plačiau aptariami interjero stiliai, virtuvės bei vonios kambario įrengimo specifika, apdailos medžiagų, baldų, aksesuarų naujienos.

Kartu šalies profesionalai dosniai dalinasi įžvalgomis ir pirmojoje knygoje dar nenagrinėta lauko erdvės tema. Tai – neatsiejama būsto dalis, jo tąsa, todėl naujajame leidime skaitytojai ras patarimų, skirtų planuojant būtent balkonus bei terasas. Aptariami ne tik stilistiniai aspektai ar įrengimo specifika, bet ir apželdinimo sprendimai“, – ko būsto dizainu besidomintiems skaitytojams tikėtis iš naujosios dešimtis Lietuvos profesionalų vienijančios bei beveik 600 puslapių turinčios knygos, pranešime spaudai pasakojo G. Adamonytė.

Interjero ABC knyga

Pandeminė situacija bei kintantys žmonių poreikiai padiktavo tolimesnę „Interjero ABC“ plėtrą: veiklą pradėjo ir to paties pavadinimo interjero dizaino studija. Per pastaruosius metus ši profesionalų komanda jau įgyvendino ne vieną sėkmingą projektą.

„Susiklosčiusios aplinkybės privertė žmones likti namuose, todėl dauguma atsigręžė į gyvenamajį būstą, jo puoselėjimą, atnaujinimą. Vis dėlto šiuo periodu prioritetas teikiamas ne tik estetikai. Koronaviruso pandemijos akivaizdoje išryškėjo ir nauja tendencija. Itin aktualus tapo patalpų pertvarkymas: biuro erdvės sukūrimas atsiradus poreikiui dirbti iš namų ar kambarių paskirties pakeitimas“, – kalbėjo knygos autorė ir prekės ženklo „Interjero ABC“ vystytoja R. Tomkienė.

Reaguodama į kintančius žmonių poreikius, pasikoregavusį gyvenimo būdą dizaino studijos profesionalų komanda gali pasiūlyti ne tik pilną interjero dizaino projektą. „Klientams teikiame ir konsultacijas, kaip minimaliomis išlaidomis bei išvengiant kapitalinio remonto pertvarkyti namą, butą ar vieną pageidaujamą būsto erdvę“, – tęsė R. Tomkienė.

R. Tomkienė ir G. Adamonytė

Naująjį papildytą knygos „Interjero ABC“ leidimą jau galima įsigyti visose didžiosiose Lietuvos knygų pardavimo vietose, o atsakymus į aktualiausius klausimus apie interjerą, būsto įsirengimą galima rasti jau ne vienerius metus gyvuojančioje „Delfi būstas“ rubrikoje „Interjero ABC“. Nuo rudens rubrika atsinaujina, čia patarimais dalinsis pačios „Interjero ABC“ dizainerės, kurios paaiškins ne tik technines būsto įsirengimo detales, bet ir apžvelgs naujausias interjero tendencijas, populiariausius interjero dizaino stilius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją