Juk, galiausiai, viešbutis tėra išliaupsintas miegamasis, kuriame mes įkrauname savo baterijas prieš kitos dienos užsiėmimus, taigi ekstravagantiški patogumai iš esmės gali būti nereikalingi, rašo viralthread.com.

Nuostabūs vaizdai

Tačiau tai tik teorija. Žmogaus potraukis prabangai neįveikiamas. Turint tai galvoje, leiskite pristatyti jums Karališkuosius apartamentus su mansarda (angl. Royal Penthouse Suite), kurie yra įkurti Ženevos viešbutyje „President Wilson“ Šveicarijoje. „Didingas“ viešbučio numeris, kurio kaina už vieną naktį prasideda nuo 80 tūkst. dolerių (67,5 tūkst. eurų), laikomas vienu brangiausių visame pasaulyje. Tačiau ar jūs tiek mokėtumėte?

Šie apartamentai driekiasi per visą aštuntą prabangaus viešbučio aukštą, iš kurio atsiveria pribloškianti panorama į Ženevos ežerą. Dėl romių vaizdų, kuriuos galima išvysti nuo terasos, visiems šiame numeryje apsistojusiems asmenims, pradedant įžymybėmis ir baigiant valstybių vadovais, Karališkieji apartamentai tampa neįkainojami.

Jų viduje yra 12 miegamųjų ir 12 marmuru išklotų vonios kambarių su kvapą gniaužiančiais vaizdais ir prabangiais vonios produktais iš Prancūzijos mados namų „Hermes“.

Apartamentai užima 1800 kvadratinių metrų plotą. Iš pradžių tai nepadaro didesnio įspūdžio, kol nesuvoki, kad vidutinis trijų kambarių būstas dažniausiai būna 147 kv. m ploto. Tai reiškia, kad vos vienas apartamentų kambarys prilygsta viso namo plotui.

Kaip tai įmanoma, paklausite? Du šeimininkų miegamieji turi erdvius drabužių kambarius ir marmurinį vonios kambarį, kuriame yra sukūrinė vonia, atskiras dušas, garų kambarys ir veidrodis, virstantis televizoriumi.

Apdovanojimu įvertinti apartamentai yra „didžiausias ir prabangiausias viešbučio numeris“, todėl jame yra daug ekstravagantiškų patogumų, pavyzdžiui, „vienas didžiausių televizoriaus ekranų pasaulyje“, „Steinway“ fortepijonas ir aksominis biliardo stalas. Šiame numeryje taip pat rasite senovinių knygų, meno kūrinių ir privačią sporto salę.

Brangiausias viešbučio numeris

Privatus liftas

Kaip sako pats viešbutis, „šiuose apartamentuose nebelieka nieko, ko dar trokštum“.

Turint galvoje, kad šiame numeryje apsistoja neeiliniai klientai, jame užtikrintas „maksimalus saugumas: neperšaunami langų stiklai, pavojaus mygtukai ir šarvuotas seifas“. Maža to, apartamentai turi privatų liftą, kuris leidžia svečiams patekti į savo numerį be pašalinių akių.
Šiuose Karališkuosiuose apartamentuose yra gyvenęs Michaelas Jacksonas, Richardas Bransonas, Rihanna, Mattas Damonas, Michaelas Douglasas, Tony Blairas ir Billas Gatesas, taip pat daugelis kitų valstybių vadovų, kurie pageidavo likti anonimiški.

Klientai, pakloję už šiuos apartamentus įspūdingą sumelę, gauna privatų liokajų, virtuvės šefą ir apsaugos komandą – jie būna pasirengę įvykdyti kiekvieną svečių pageidavimą.

Jei norėtumėt pasilepinti Karališkuosiuose apartamentuose, bet negalite išsiskirti su 80 tūkst. dolerių, tuomet galite pasidalyti šia erdve su bičiuliais. Tuomet už vieną naktį kiekvienam iš jūsų tektų sumokėti tik 6666 dolerius (5627 eurus). Kokios derybos!

Tačiau žmonių internete šie apartamentai nevilioja.

„Nors ir norėčiau praleisti juose naktį, nemanau, kad galėčiau atsipalaiduoti, žinodamas, jog tai man kainuoja 52 tūkst. svarų, net jei turėčiau tiek pinigų“, - rašė vienas skaitytojas.

Kitas pridūrė: „Labai gražu, bet nepadoru. Jei norite žinoti, kas su šiuo pasauliu yra negerai, štai jums pavyzdys“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)