Renkantis vienos spalvos ar panašių tonų plytelės galima išgauti labai įvairius rezultatus. Tamsios plytelės visoje vonioje interjerui suteiks intymumo, paslaptingumo, kontrastuos su balta santechnika, kas ją dar labiau pabrėš. Tai ypač aktualu, jei renkatės išskirtinio dizaino produktus.

Smėlinė spalva atrodo taip nusibodusi, o ypač jei ją naudoji nuo grindų iki lubų. Tačiau net ir su šia spalva galima sukurti išskirtinį interjerą.

Vienu atveju naudojamos vien medžio imitacijos plytelės prie kurių priderinti vonios baldai, o masyvūs moderniai apšviesti veidrodžiai suteikia interjerui modernumo. Kitu atveju naudojamos išskirtinės – šešiakampės formos plytelės. Sienose jos tarsi pabyra, o dekorinės plytelės įneša žaismingos dinamikos.

Vonios interjeras

Modernūs ir išskirtiniai interjerų pavydžiai. Visur naudojamos tos pačios plytelės, tačiau norint pagyvinti vienspalvį interjerą, žaidžiama skirtingais plytelių formatais. Tokiu atveju viskas tobulai dera tarpusavyje ir tuo pačiu išlaikoma vientisa erdvė. Interjeras išryškėja ne kontrastingų spalvų, o formatų kaitos principu.