Nuosavas būstas – kone kiekvieno lietuvio svajonė. Vilnietis Tadas link savo svajonės pradėjo eiti beveik prieš metus, kai įsigijo butą su daline apdaila naujos statybos name. Šiandien vilnietis jau gyvena savo naujuose namuose, tačiau iki pirmosios nakvynės juose jam teko paplušėti ir atverti piniginę.

„Delfi Būstas“ jau dalinosi Tado įspūdžiais ir planais tik ką įsigijus būstą. Jis pasakojo, kaip turėtų atrodyti jo būstas, kokių baldų jam reikia ir pan.

Vilniečiui įsirengti būstą padėjo interjero dizainerė Monika Noreikienė, kuri, išklausiusi Tado norus, „Delfi Būstui“ pasakojo ir rodė, kokie sprendimai priimti dėl vilniečio buto įrengimo.


Pagaliau, Tadas atveria jau įrengtų savo namų duris. Pasak vilniečio, būstas viršijo jo lūkesčius. Tiesa, ir finansines galimybes, tačiau, pasak vilniečio, šiame bute jis planuoja gyventi ilgai, jam svarbu gerai jaustis savo namuose, tad net jei ir buvo viršytas buto įrengimo biudžetas, tai netenka prasmės prieš geras emocijas, žvalgantis po savo naujus namus.

„Delfi Būstas“ kviečia įvertinti Tado namus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)