45 kv. metrų ploto butas yra Vilniaus Naujamiesčio rajone. Martynas jį įsigijo neįrengtą, be jokios apdailos, o interjero dizainą jam sukūrė pats. Įrengimui teko pakloti apie 30 tūkst. eurų.

„Kadangi tai buvo antras mano kuriamas butas, gavosi labai puikiai. Nepagailėjau pinigų, norėjau įrengti prabangiai nuomai, tą ir pasiekiau, sakyčiau. Dabar kartais ir pats pagyvenu, ir nuomoju, visaip būna“, – pasakojo vilnietis ir pridūrė, kad būstą pirko sau, tačiau nemažai keliauja, todėl negali jo palikti stovėti tuščio.

Pašnekovas atskleidė, kad jo paties tėtis yra inžinierius bei statybininkas, todėl visą vaikystę tekdavo suktis aplink statybas. Taip atsirado įkvėpimas kurti kažką ir pačiam. O idėjų interjerams vyras semiasi iš įvairių socialinių tinklų, diskutuodamas su draugais.

Martynas teigė, jog šio buto interjeras jį labai džiugina – grįžti čia visada gera ir smagu. Jis taip pat džiaugiasi, jog nusprendė palikti interjere betonines lubas bei įrengimui naudojo natūralias medžiagas.

„Manau, kad interjere turi būti kuo daugiau natūralumo: stiklas, medis, metalas. Tokie dalykai man labai patinka interjeruose. Dabar įrenginėju dar vieną būstą, tai jame dar daugiau natūralių medžiagų“, – sakė vilnietis.

Nuo pat buto įsigijimo iki pilno jo įrengimo praėjo dveji metai. Martynas patikino, kad butas įgavo formą per maždaug metus, o dar tiek pat laiko užtruko įvairių smulkių detalių užbaigimas.

Pasak pašnekovo, viena iš klaidų buvo juoda virtuvė – labai gražu, tačiau labai nepraktiška, nes matosi visi pirštų antspaudai, todėl tenka dažnai valyti. Visgi, ypatingų sunkumų įrengiant butą vyras nepatyrė, tačiau patikino, kad su statybininkais sutarti buvo nelengva.

Šio buto interjere vyrauja ne lietuviams būdingos šviesios, o gana tamsios spalvos. Martynas patikino, kad jis pats labiau mėgsta tamsias spalvas, be to šiek tiek atspindi ir jo gyvenimo būdą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)