110
Kitas

Plytų imitacija

Sėkmingai dirbantys interjero dizaineriai gali padėti išvengti apmaudžių klaidų arba ištaisyti tas, kurios per aplaidumą arba nežinojimą jau padarytos. Tereikia įsiklausyti į jų teikiamus patarimus.

Portalo „Bright Side“ leidėjai įvardijo konkrečius dizaino sprendimus, kurių turėtumėte kuo skubiau atsisakyti, jei norite gyventi jaukuose ir komfortiškuose namuose.

Gyvūnų kailio raškai

2018 metais įmonės „Samsung“ filialas Didžiojoje Britanijoje surengė apklausą, per kurią Anglijos piliečių buvo teiraujamasi, kokie interjero dekoravimo sprendimai juos labiausiai erzina. 11-oje vietoje atsidūrė gyvūnų kailio arba odos raštai: net 19 proc. apklaustųjų tvirtino, kad zebro dryžiai arba gepardo dėmės turėtų būti pripažinti kaip išėję iš mados.

Prasto skonio interjeras

Kičo stiliumi kuriantys dizaineriai neretai kliaunasi gyvūnų raštais įgyvendindami savus projektus, tačiau, kaip tinkamai tai padaryti, yra nelengvas klausimas. Gepardo dėmėmis išdekoruotas tradicinis butas gali akimirksniu pavirsti į baro ir cirko hibridą primenančią vietą.

110
Kitas

Plytų imitacija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)